02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Rodinna dovolenka (2+1) ~ Recenzia hotela St. Constantin (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rodinna dovolenka (2+1)
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.07.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Bola to nasa prva rodinna dovolenka s 3-rocnym synom. Nas celkovy dojem z dni, ktore sme prezili v hoteli bol jednoducho uzasny. Odporucam vsetkym vekovym kategoriam,kazdy si pride na svoje. Podrobnejsie opisem nizsie ;)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je vyborna. Hotelovy komplex pozostava z troch casti. Starsia cast v srdci hotela je vybavena Pool barom so skvelou obsluhou (zvlast casnik Harrys),ktory urobi vybornu naladu, namiesa vam drink vzdy s nejakou humornou hlaskou. Snazi sa s kazdym komunikovat a ovlada viac reci,snazi sa aj po slovensky. V bare je vecer rusno, zacina to detskou diskotekou a vecernym programom (karaoke, sutaze, grecky vecer,atd...)hudba hra do 23+00, ale vobec nam to nevadilo. Su tu tri bazeny, dva mensie detske, a jeden vacsi. Na poschodi je aj restauracia A la carte. Druha cast hotela je pri hlavnej restauracii , kde je dalsi velky bazen, ku ktoremu teraz vyrobili dve toboganove smyklavky. Kazdy den sa tu cvici zumba a vodne polo. Takisto je tu masazne centrum a Snack bar s obcerstvenim. Tretia cast je novovybudovana s krasnymi apartmanmi, z ktorych sa ide rovno do bazena, co je nebezpecne pri malych detoch. Dokoncuje sa tam terasa a bude tam aj dalsi bar.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovani sme boli v prvej,cize tej starej casti hotela. Vobec sa nepotvrdilo,ze Slovaci dostanu horsie ubytovanie. Dostali sme rodinnu izbu s priestrannou spalnou a dalsou izbou kde boli dve postele a to sme mali len 3rocne dieta. Izby su zrekonstruovane, balkon s vyhladom na more,bar a bazeny..kedze sme byvali rovno nad barom tak sme mali kazdy vecer diskoteku na izbe, ale nam to vobec neprekazalo,uzivali sme si to aj s mensim.dietatom. takisto nad nami bola restauracia a casto bolo pocut tahanie stoliciek po dlazbe,ale to nam tiez nevadilo. Nevadilo nam dokonca ani kazdych 15minut pristavajuce lietadlo...bi sme tak nastaveni a bolo to super ;) Chyzne kazdy den menili uteraky a zmyvali podlahu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Sluzby a personal tohto hotela hodnotime na vysokej profesionalnej a ludskej urovni od recepcnych, casnikov,barmanov,chyznych ,upratovaciek,animatorov, delegatky Dominiky z Hydrotouru a prevadzkara hotela. Je uzasne tyzden stretavat milych usmiatych ludi, ktori su vam ochotni vzdy vyjst v ustrety, ked to potrebujete. Dohovorite sa anglicky aj nemecky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Zumba,vodne polo, vecerny program.pri bare,animacie pre deti,ktore sme my nevyuzili. Tipy na vylety: Ostrov Chrissi s modrou lagunou -celoddeny vylet, 2h busom, 1h lodou -strava na lodi. Cena :150€ rodina Heraklion - hl.mesto s benatskou pevnostou Cretaquarium - krasne akvarium s mnozstvom ryb,aj zraloky a raje.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava v hoteli...tak neviem,preco sa neda dat 10hviezdiciek..obrovsky vyber jedal..masa,syrov,salatov,ryb, priloh od vymyslu sveta, priamo grilovane vonku pred vasimi ocami.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Jeden bod uberam tomu ze hotel nema vlastnu plaz ale musite si platit 9€'na den za lehatka na plazi. Su tam dve plaze, more ciste krasne, je tam.vsak veternejsie,takze ocakavajte vlny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Katarína Németh
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela