02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborné ~ Recenzia hotela St. Constantin (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborné
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
S dovolenkou sme boli úplne spokojní. Perfektný hotel, príjemný hotelový personál, vynikajúce ubytovanie a aj strava. Hotel je zrejme po rekonštrukcii. Veľmi príjemne sú zladené prvky pôvodnej architektúry s modernými výdobytkami techniky, ako sú solárne panely a slnečné kolektory. Približne 100m od vyústenia cesty od hotela na pobrežie sa nachádza krásna pláž s jemným pieskom a pozvolným vstupom do mora. More je čisté a priezračné. Na tento hotel som čítal viaceré recenzie. Boli pozitívne a aj negatívne
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza cca. 200m od pobrežia. Prejsť pešo na pláž ale nie je žiaden problém. Malým problémom môžu byť pre niekoho lietadlá, ktoré prelietavajú nad hotelom a nad plážou vo výške cca. 500m (môj odhad). Hotel je totiž vzdialený od letiska v Heraklione cca. 15-20 minút cesty autobusom. Na toto sa dá ale rýchlo zvyknúť a dokonca bolo pre mňa zaujímavé pozorovať tieto lietadlá, ležiac na nafukovačke, hojdajúcej sa na vlnách.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Perfektné. Mali sme priestranný apartmán s klimatizáciou, balkónom s bočným výhľadom na more. Apartmán bol ďalej vybavený s TV,chladničkou a s kuchynskou linkou. Kúpelňa s WC mala vaňu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál bol príjemný. Na recepcii, v bare a aj v jedálni bolo všetko, až na malé nepodstatné drobnosti, v poriadku.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V areáli hotela sa nachádzajú 2 bazény. V jednom z nich sa dá hrať volejbal a vodné pólo. Ďalej som tam videl rôzne stolné hry. Tieto možnosti sme vôbec nevyužívali, pretože väčšinu času sme trávili v mori a na pláži.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovali sme sa v rámci "all incklusive". Strava bola pestrá a veľmi chutná. Malým nedostatkom bolo neskoršie dokladanie jedál, ktoré sa už minuli.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
V blízkosti hotela sú dve pláže. Jedna menšia s prudším vstupom do mora sa nachádza priamo oproti vyústeniu cesty od hotela na pobrežie. Je na nej jemný piesok. Lehátka a slnečníky boli za poplatok. Pláž je pekná. My sme ale chodili na pláž s pozvoľným vstupom do mora o 100 m ďalej, kde sme sa cítili veľmi príjemne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Ján
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela