02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia ~ Recenzia hotela Kalia Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Kalia Beach ★★★★
Grécko / Kréta / Gouves
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
hotel v peknom prostredí,doposiaľ však najslabšie služby all inclusive a tom som prešiel viac hotelov rovnakej kategorie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
poloha je veľmi dobrá,tiché prostredie,pekný areál,blízkosť pláže aj centra letoviska.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dva druhy ubytovania v samotnom areály hotela a apart.Blue sky.Bývali sme v apartmánoch Blue sky, pekné,priestranné,pravidelné upratovanie a výmena bielizne a uterákov.Negátivom je malý sprchový kút so špinavým a zahrdzavelým závesom,hrdzavé lampy a vodné kohútiky od kameňa sa nečistili veľmi dlho.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Upratovanie pravidelné.Sklamalo ma all inclusive.Nikdy som sa nestretol,aby pri all inc.pri obedoch a večerách jedlo nakladali čašníci.Žiadny automat na čapovanie nealko nápojov.Obsluha aj v bare pri bazéne všetko nalieva a nestíhajú.Alkohol riedený nekvalitný sa rozlieva do umelých pohárov v hroznom stave/páchnuce/,ktoré našťastie počas nášho pobytu vymenili.nechápem prečo nenalievajú do jednorázových plast.pohárov.Personál a čašníci sa však snažili a boli veľmi milí.Lehátka pri bazéne dolámané,nikto sa o ne nestará.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
žiadna,jeden stôl na stolný tenis.Žiadne anim.programy.Živá hudba v taverne pri bazéne na prilákanie okoloidúcich.Hrá tam Adonis na buzuki,šikovný a milý.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
dokola to isté,recyklácia.Na obed vždy hranolky a 2 druhy jedla.Večera polievka,príloha a 2 druhy jedla.Veľa šalátov.Ovocie len melon.Zákusok pravidlne rôzne peny.Raňajky syr,salám sladké pečivo,vajíčka,praženia,jogurt-slušný výber.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Verejné pláže cca 100 m od hotela.Pieskové,lehátka a slnečníky od 5 do 8 eur.My sme chodili na pláž hotela Marína,cena 5 eur.za plážový set.More pekné priezračné,striedali sa veľké vlny a vietor s pokojným morom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela