02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Gouves Sea & Mare Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Gouves Bay ★★★★
Grécko / Kréta / Gouves
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.07.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka dopadla na jednotku. Počasie bolo počas všetkých dní slnečné bez jediného mraku. More prenádherné čisté, pláž taktiež. Ubytovanie krásne, tak ako aj celý hotelový komplex. Jediné mínus je , že hotel nemá svoju pláž, a plážový servis si platíte na inej pláži,ktoré sú od hotela na skok, teda pokiaľ Vás nebaví ležať na vlastnej karimatke.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha skvelá, všade to máte blízko, či už ku hlavnému mestu Kréty alebo iným mestečkám, kde sa oplatí tiež nakuknúť. Tiež priamo na krok od mora, pokojná časť vhodné pre rodinky s deťmi ale aj mladých ktorí si chcú oddýchnuť, vypnúť a vidieť kus krásnej Kréty.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie super, priestranná klimatizovaná izba s balkónom s posedením. Každý deň uprataná, s čistými uterákmi. Na izbe minichladnička a trezor. Klíma nastaviteľná podľa vlastnej potreby.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Veľmí príjemný personál. Usmievavý , ochotný. Na raňajkách, obede či pri večeri Vás pozdravia vaším rodným jazykom, a taktiež sa v slovenčine alebo češtine opýtajú ako ste sa vyspali ako sa máte alebo či Vám chutí :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hotelovom komplexe si môžete zahrať tenis, pin-pong, stolný futbal či zaplávať si v dvoch veľkých bazénoch ( tretí je detský ). Kúsok od hotela je Gouves water sport kde si za poplatok môžete užiť kopec srandy.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravu hodnotím na jednotku s hviezdičkou. Raňajky dokonalé, výber tak široký, že človek si nevedel vybrať. Všeko od ovocie po zeleninu, vajíčka robené na milión spôsobov, sladké pečivo taktiež milion druhov a to sa dá povedať aj o slanom. Párky, slaninka, šunka, syry, rôzne marmelády , cereálie v skratke naozaj všetko načo si človek pomyslí. Obedy a večere boli tiež super, všetkého veľa, a veľký výber. Všetko bolo naozaj veľmi chutné.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jediné mínus celej dovolenky, hotel nemá vlastnú pláž, ale kúsok od neho či už z pravej strany alebo ľavej sú pláže kde sa dá za poplatok prenajať na celý deň slnečník s dvoma lehátkami za 5 eur. Alebo si jednoducho ľahnete na svoju karimatku a budete to mať grátis.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Nikola Murínová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela