02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Astir Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Gouves Bay ★★★★
Grécko / Kréta / Gouves
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, tiež poloha hotela tomu zodpovedá. Je to absolútne kľudná časť, ak niekto vyhľadáva zábavu, treba ísť inde, ak kľud a pohodu, je tu na správnom mieste :) Určite by som odporučila toto miesto známym :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Cez úzku cestu priamo na pláži, takže super. Mini market je priamo v hoteli, reštaurácie naokolo, takže kto nemá AI, určite si nájde niečo na jedlo k svojej spokojnosti :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel zodpovedá skôr 3*, ale to sme neriešili, nakoľko sme tam len prespávali... Izby čistili každý deň, takže v pohode
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animačné programy pre dospelých aj deti - nevyužívali sme, ale všimla som si, že boli... Večer mini disko pre deti - celkom fajn, potom program pre dospelých. Inak sa dá zahrať stolný tenis, tenis, volejbal, nohejbal, je tam detské ihrisko atď. Posilňovňa je tuším spomenutá v popise hotela, ale s tým moc nerátajte. Kto je zvyknutý navštevovať fitko, nech tam radšej ani nechodí :) Miestnosť o veľkosti asi 5x5 m, nič tam nie je, len straaaašné teplo :) Každý deň majú vstup do fitka len 1 hodinu, čiže sa tam všetci natlačia, nedá sa tam ísť. Môžete si potom objednať za poplatok na recepcii - tuším cca 4 Eur/hod. súkromný vstup, ale ozaj sa to vôbec neoplatí (urobili sme to raz a naposledy:) )
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Raňajky poslabšie - kto je vyznavač párkov, salámy a rôznych džemov a sladkých cereálií, určite si príde na svoje. My sa stravujeme prevažne zeleninou a ovocím (nemyslím kompóty, ktoré tam boli namiesto čerstvého ovocia), čiže na raňajky toho veľa nebolo na výber, ale hladní sme neodchádzali. Večere boli super, tam bolo vždy veľa jedla na výber. Na obede sme boli raz, ten bol o niečo slabší ako večera, ale aj tak dosť veľa vecí na výber. Určite si každý vyberie a pochutí :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesková, dllllhý pozvoľný vstup do mora, väčšie vlny - kúpať sa dalo každý deň, ale človek si tam moc nezapláva, ak chce plávať, odporúčam skôr bazén. Deti aj starší sa samozrejme vo vlnách vyšantili do sýtosti :) Pláž bola vždy čistá, udržiavaná, lehátka a slnečníky za poplatok 6 Eur/pár
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Katka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela