02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

výborná dovolenka ~ Recenzia Hotelový komplex Talea Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:výborná dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenku hodnotíme vynikajúco! Sme mladý pár, na hoteli trávime minimum času a milujeme aktívne strávenu dovolenku, takže čo sa týka hotela a služieb, tak nie sme veľmi nároční. Na hoteli ani službách však nie je čo vytknúť, boli sme nadmieru spokojní aj s jedlom. Oplatí sa požičať si auto, Bali je pomerne blízko k Rethymnonu a Chanii, k sladkovodnému jazeru Kournas. Nad mestom Kissamos je odbočka na Gramvousu, ostrov s pevnosťou a krásnou plážou. 160km od Bali je "karibská" pláž s ružovým pieskom Elafonissi, rozhodne sa oplatí navštíviť. Cestou idete serpentínovými cestami medzi vysokými horami, dá sa aj zastať a pofotiť výhľad. V jednej z hôr je ak zdarma prístupná veľká jaskyňa, reklama je pri ceste.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza na začiatku Bali, k prístavu ktorý bol srdcom mesta to trvalo dlhšie (je to cca 2km do kopca) ale lokálne obchodíky spríjemňovali večernú prechádzku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba bola veľká, priestranná, jednoducho zariadená. Trávili sme na nej minimum času preto nám úplne postačilo to, čo sme v nej mali. Velkým plusom bola klíma v cene za ktorú sa platil depozit 10 eur ktorý po dovolenke vrátili. Na izbe bola chladnička, stolík so stoličkou a zrkadlom, vysoká skriňa, televízor a malé stolíky s lampami pri posteli. Na balkóne bol stôl so stoličkami a šnúrou na sušenie, bol celkom veľký tak aj napriek týmto veciam sa na ňom dalo v pohode pohybovať.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
All inclusive bar bol otvoreny od skončenia večere, od 21:00 do 22:30. Mohli by ho nechávať dlhšie otvorený, často sme sa nestihli vrátiť večer z mesta na drink. Nalievali ouzo, raki, alkoholom teda rozhodne nešetrili :D nalievali aj samotný alkohol, ked ste si vypýtali tak vám zmiešali napríklad raki s pomarančovým džusom. Pomer alkoholu a džúsu bol minimálne 1:1, občas som mala pocit že alkoholu bolo viac ako nealka :) Celý deň bolo možné si vypýtať víno a pivo, víno podľa mňa nechutilo moc dobre ale pivo bolo fajn. Cocktaily ako cuba libre, sex on the beach a pod. nerobili. V plážovom bare ponúkali všetko, ale ten už bol platený.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V hotelovom komplexe bolo možné si zahrať ping pong, tenis, basketbal, volejbal, požičať si loptu na hádzanie alebo kopanie. Animátori sa venovali deťom ale okolo obeda sme si všimli že bolo cvičenie v bazéne, nevieme povedať aké to bolo, nechodili sme na to. Na pláži ponúkali vodné športy, ceny boli ale neskutočne vysoké, tuším 15 min jet ski za 35eur. Veľa ľudí si požičiavalo kajaky (10eur osoba) a surfy na ktorých stáli a pádlovali. Je to super vec, lebo vďaka tomu obehnete všetky pláže a dostanete sa k jaskynným plážam kde nebol väčšinou nikto a bolo to tam krásne. Dá sa tam aj doplávať z poslednej pláže (Karavostassi beach)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné, vždy čerstvé, vždy si bolo z čoho vyberať. Kombinácie menili a dalo sa tam najesť aj s bezlepkovou diétou a alergiou na laktózu. Dvakrát za pobyt robili priamo v jedálni souvlaki (mäso na špajdli) a raz robili hamburgery. Nemám čo vytknuť jedlu, boli sme úplne spokojní.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž sa nachádzala hneď pri koplexe, stačilo zísť 10 schodov :) platené slnečníky a lehátka boli samozrejmosťou, my sme ich nevyužívali a nosili si vlastnú plachtu. Po bokoch pláže sa dalo zložiť si veci. Celá pláž mala cca 2km, bola piesková ale na niektorým miestach bol vstup do vody z kameňov s priemerom 10-15cm, ťažšie sa dostávalo do vody.More bolo kľudné, dva dni boli väčšie vlny ale vždy sa dalo kúpať. Kto chce mať pláž viac menej pre seba a nemá rád preplnené pláže, určite odporúčame pláž Karavostassi, posledná pláž v Bali 2,2km od hotela, približne 30 minut chôdze trochu do kopca. Jedna z najkrajších pláží na ktorej sme boli! Je to zátoka lemovaná skalami, kde sa dá šnorchlovať, dá sa preplávať k morským jaskyniam a miniplážam s pieskom pod skalami, dokonca jedna z jaskýň mala ružové metrové kamene! Určite odporúčam kúpiť vodeodolný obal na mobil (v meste za 2,30 eur), keď odplávate ďalej od utesov, obklopí vás celý húf 10cm rybičiek, je to krásny zážitok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Silvia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela