02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Užasná dovolenka ~ Recenzia hotela Santa Marina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Užasná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mne osobne chýbalo že slovenská animátorka nebola prítomná pri našom príchode do hotela a nepomohla nám pri ubytovávaní a to prišlo asi 20 osôb.To by mohlo byť v náplni jej práce.Delegátka nás zanechala na recepcii hotela a pokračovala s dalšími dovolenkármi do iných hotelov.Ale inak sme nemali žiadne výhrady.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel leží priamo na pláži v blízkosti Heraklionu.Do Heraklionu sa dalo dostať mestskou dopravou,zástavka bola pri hoteli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme boli ubytovaní v prízemí hotela,izba mala otvorenú terasu do záhrady plnej stredomorskych rastlín.Nedostatkom bolo že nám chýbal sušiak na sušenie plaviek.Ale izby boli čisté pravidelne ich upratovali uctivé upratovačky,menili uteráky,osušky. Mne osobne chýbal romantický výhľad na more ale nie všetky izby boli tak situované.
Služby:
starstarstarstarstarstar
So službami sme boli spokojní personál nerobil rozdiel medzi slovákmi,čechmi či francúzmi ktorých bolo 80 percent a od toho sa vlastne odvíjali všetky aktivity.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Športové aktivity boli rôznorodé,petang,volejbal,cvičenie v bazéne a rôzne iné.Celý deň a večer pracovali aktívni animátori,len škoda že všetko sa odohrávalo vo francúžštine.Slovenská animátorka prekladala len jeden večer tipovaciu súťaž ktorej sme sa zúčastnili aj my.Ale klobúk dolu pred tými mladými ľudmi ktorý sa venovali a zabávali dovolenkujúcich.Každý večer sa dalo na terase posedieť a zatancovať v príjemnej atmosfére.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola veľmi chutná,rôzne druhy mäsa,rýb a morských darov.Niektoré som skúsila prvý krát.K obedu a večeri sme si mohli dopriať pivo,víno a rôzne druhy ovocných nápojov.Bolo veľa ovocia i zeleniny.Také sladké hrozno ako podávali tam u nás nekúpite.Rôzne druhy koláčikov, ovocných šalátov takže pozor na líniu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Na pláž sa prechádzalo čarovnou záhradou v ktorej boli vysadené palmy,kaktusy či banánovníky.Vždy boli voľné lehátka takže sme si každý deň našli svoj kútik.Pri pláži sa nachádzal bar v ktorom sme sa mohli kedykolvek osviežiť rôznymi nápojmi,kávičkou,koláčikom,zmrzlinou,obloženými žemlami a mám dojem že sa tam dalo aj naobedovať. Na pláži mal stanovisko aj plavčík ktorý bol stále v strehu
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Mária Dudášová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela