02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia hotela a okolia ~ Recenzia hotela Santa Marina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia hotela a okolia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkový dojem z dovolenky je naozaj veľké sklamanie.Je pravda, že patrím medzi náročnejších klientov, ale táto ponuka nezodpovedala absolútne cene a kvalite hotela.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha hotela v zásade nie je zlá. Je to v centre s názvom Ammoudara aj keď nejaká dlhá prechádzka nie je možná..cca 1km na jednu stranu a jeden km na druhú stranu možno aj menej).
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ako som si prečítala v niektorej recenzii môže sa stať, že po príchode do hotela dostane izbu v pivnici. Inak to nie je možné nazvať, pretože ad jedna idete do úplného podzemia hotela a ad dva výhľad, ktorý sa nám naskytol z balkóna bola naozaj "nezabudnuteľný". Izbu som objednávala s výhľadom do záhrady a namiesto toho sme dostali izbu pod úrovňou cesty, kde bolo počuť každé jedno vozidlo a bonus - s výhľadom na stenu! Naozaj sme sa pozerali asi na 2 metrovú stenu.Keď sme odhrnuli upravenú posteľ bola celá od piesku spolu s nejakými čiernymi bodkami. Skrine sú len atrapami skríň a je v nich smrad. V podstate sú to len dosky, ktoré zakrývajú stenu a vnútri nie je žiadna polička, len vešiaky. Zvuk chladničky bol natoľko otravný, že sme ju okamžite vypli. Kúpelňa bola podľa nás podobná tej na internáte. Manžel ešte o 3:30 ráno išiel na recepcii, že izba, ktorú sme dostali nezodpovedá ani štandardu, ale nie je ani čistá. Ten deň nám izbu ešte vymenili. Jediné, čo sa však zmenilo bol výhľad do záhrady, čo však bola veľká zmena. Kúpeľňa mala novšie kachličky a musím uznať, že aj to prispelo k vylepšeniu dojmu (aspoň minimálne).
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ochota personálu je veľká, to im treba uznať. Uteráky menia každý deň napriek tomu, že sme ich na zem nehádzali za účelom ich výmeny. čašníci veľmi milí.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bohužiaľ žiadna. Hotel je francúzsky a teda animátori komunikujú len s francúzskou klientelou. Pre slovenské deti absolútne nič. Zábava večer žiadna pre slovákov a čechov. Čo sa týka športu platí to isté...jediné boli tenisové kurty, basketbalový kôš a veľmi slabý minigolf. Bazén bol veľmi malý a jeho okolie ma skr odrádzalo ako lákalo sa v ňom okúpať. Bola som tam možno 2x. Málo lehátok pri bazéne a francúzsky klienti si obsadzovali už ráno.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo dostačujúce.Nič, čo by ma veľmi ohúrilo, ale vybrať si človek vedel. Veľké mínus, že neboli žiadne banány za 8 dní ani raz. Málo typ. gréckych jedál.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
v podstate voči pláži nemám výhrady, okrem toho, že plávať sa nedalo, lebo boli vlny, ale to nie je problém hotela, alebo niečo čo sa dá zmeniť. Slnečníky by sa zišli vymeniť, lehátka boli ok. Jedine čo kazí dojem je výhľad na továreň, resp. komíny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Andrea Pavlisová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela