02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Royal Park (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:28.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkove hodnotenie v pomere cena a kvalita pri zaplateni zajazdu bez zlavy je prehnane.My sme platili 700e/11 dni na osobu a tato cena je prijatelna.Aj ked ma hotel svoje nedostatky, tak pri odchode Vam bude trochu smutno, pretoze sa Vam srdecnost domorodcov dostane pod kozu.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel a okolie hotela je udrziavane,mimo hotela je okolie tak trochu vyprahnute, nakolko tam prsi len 42 dni v roku.Ostrov je urceny pre rodiny z detmi,je tichy a pokojny. Mate istotu, ze nezazijete BOMBOVU dovolenku:). Vecer Vas budu otravovat komare,takze odporucam repelent.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie pomerne ciste aj ked hotel na nase pomery by dostal 3 hviezdicky.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personal je mily, ochotny a ustretovy, prirastie Vam k srdcu a aj preto ked opomeniem ine nedostatky, tak sme boli spokojny.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Fitness je vybavene skor garazovo bez klimatizacie a odvetravania, tenisove kurty akoby presli 5 stupnami Richterovej stupnice. Animacne programi pre deti super, nocne programi priemerne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola vynikajuca co sa tyka dochutenia. Vyber v porovnani s Tureckom chudobnejsi, ale v podstate celkovo hodnotim ako vynikajuca strava.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz a more urcene predovsetkym pre milovnikov windsurfingu, hlavne ked fuka vietor su vlny okolo 1 metra. Ked nefuka da sa kupat s detmi,nekolko je more plytke. Vstup do mora v niektorych castiach je cez male kamienky,potom cez Váhové kamene a cez kamenne platne. Az potom ste na piesku a ked su vlny, tak vase chodidla dostanu zabrat.Ale su miesta, kde je vstup normalny. Je to skor po prichode k moru do lavej strany.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ivan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela