02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dobry 3* hotel ~ Recenzia hotela Messonghi Beach (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobry 3* hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jeden z mala plazovych hotelov na vychodnom pobrezi Korfu, ktory je najvhodnejsi pre rodiny s detmi, pre ktore to moze byt raj na zemi. Predava sa ako 4*, ale v skutocnosti ide o dobry 3* hotel. Na 3* ma ale dost vysoku cenu. Plaz je v podstate sucastou hotela, co je jeho najvacsim plusom. Strava je v poriadku, ale dost sa opakuje. Celkovo hotel neprekvapi, ale ani neurazi.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
50 minut od letiska, priamo na plazi, v kludnom letovisku s par obchodmi a restauraciami. Rozhodne nevhodny pre vyhladavacov nocneho zivota.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Aj napriek Superior izbe nas ubytovanie sklamalo. Izba rozhodne nebola po cerstvej rekonstrukcii, ta bola minimalne 5 rokov dozadu, co uz je citit. Na chodbe budovy s 38 izbami bola dlazba, co sposobovalo, ze sa kazdy zvuk odrazal a zosilnoval. Dvere na izbach boli tenke a bez akehokolvek gumoveho tesnenia, cize kazde zavretie kazdych dveri bolo pocut v kazdej izbe. V noci sme sa na to budili. Steny medzi izbami tenke tak, ze clovek rozumie o com sa susedia rozpravaju. Balkon bol otoceny do stredu arealu, kde bolo (pre mna uplne nelogicky) podium na vecerne animacne programy, cize ak potreboval clovek ist skor spat (lebo napr. skoro vstaval na dalsi den na vylet), skor ako pred 23:00 mal proste smolu. Pri malych detoch je to zrejme este vacsi problem. Ak by som tam mal ist znova (co je vysoko nepravdepodobne) tak si priplatim bungalow, ktore boli uplne nove a poskytovali uplne iny level sukromia a ticha.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi mili a ochotni personal ako na recepcii, tak v baroch. Akurat nam za cely pobyt ani raz nevymenili uteraky aj napriek urgencii na recepcii. Tam som sa vyslovene pytal, ci treba s tymi uterakmi nieco specialne urobit aby ich vymenili a oni, ze nie, ze ich maju menit automaticky kazdy 2. den.Holt, nestalo sa. Az posledny den pri baleni sme v jednom sufliku nasli papier, kde bolo napisane, ze uteraky treba nechat na zemi, ked ich chcete vymenit.. Mile, ze nam to nepovedali ani na recepcii.. Osusky na plaz nedavaju, ani nepoziciavaju, bud si ich donesiete alebo kupite. Tuto sluzbu som od plazoveho hotela ocakaval. Lehatka pri bazene su sice zadarmo, ale tych so slnecnikom je zalostne malo a ludia na nich nechavaju uteraky aj cez noc, cize je v podstate nemozne stravit den na lehatku so slnecnikom. Na plazi stoji kazde lehatko 3eura, tam uz problem nie je. Wifi v celom hoteli je, ma aj velmi dobre pokrytie(vratane plaze), je za poplatok 10 eur na jedno zariadenie a tyzden, ale jeho kvalita je velmi pochybna. Obcas isla vyborne, obcas obstojne, ale dost casto nesla bud vobec alebo velmi pomaly. Ked uz za to platim, cakal by som, ze zabezpecia, ze to bude fungovat aspon ako tak..
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Tenisove kurty, pingpongove stoly, centrum vodnych sportov, billiard, pocitacove a konzolove hry, niekolko detskych ihris a bazen s toboganom (za poplatok, ved ako inak), pozicovna bicyklov, cize dostatok moznych aktivit a to hlavne pre deti.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
All inclusive bol fajn co do mnozstva. Stale bolo vela jedla a napojov a dost volnych stolov. Velky vyber zeleniny a priloh. Akurat uz 3.-4. den zacinal mat clovek pocit, ze je stale to iste. Stale tie iste 3 druhy masa s podobnou cervenou omackou. Takmer ziadne grecke speciality, ziadne morske plody a vzdy len jedna ryba vacsinou vo forme file. Dostatok ovocia, aj ked vzdy len 2-3 druhy. Zmrzlina po cely den. All inclusive sa da urobit aj ovela lepsie, aj ked ved to je vlastne 3* hotel.. Skoda, ze ho predavaju ako 4*.. to ma clovek potom ine ocakavania..
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pieskovo-kamienkova s velmi pozvolnym vstupom do mora a pocetnymi ciernymi rastlinami, ktore neposobili vabivo. Vrelo odporucam sa do vody obut, lebo tie kamienky nie su vobec prijemne. Voda sice cista, ale na plazi vidite rury vychadzajuce z hotela rovno do mora a ktovie co tam vypustaju.. Lehatok a slnecnikov bolo dost a nechybala ani sprcha. Plaz rozhodne nie je siroka, kedze sa tam ledva zmestili 3-4 rady slnecnikov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Libor Jakubec
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela