02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vyborna dovolenka ~ Recenzia hotela Messonghi Beach (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vyborna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Velmi spokojna az na prvy den, kedy sme dostali neupratanu izbu s malym oknom, pricom v ponuke bol len balkon alebo terasa. Hned som to riesila a na druhy den sme isli do druhej izby s terasou. Tiez som si musela vsak pockat na upratanie. Okrem tohto problemu vsak vsetko bolo dokonale, more, plaz, strava aj obsluha. Delegatka velmi slaba, nezdvihala a ani nevolala spat ked sme ju potrebovali. Pre deti raj aj pre nas vyborna dovolenka. Animatorov poriadne vidno nebolo ale kedze ide o obrovsky rezort zrejme boli na roznych miestach.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Okolie mensie centrum ale darceky ci lieky alebo potraviny sa dali kupit.hotel tiez ponuka kopec obchodikov v rezorte priamo, ceny trocha vyssie ale zas ziadne velke rozdielnosti.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Az na prvy den stacilo. Cisto, utulne len rano sa v izbach siril smrad z kanalizacie. Ale kedze sme v izbe boli minalne nevadilo nam to
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ochota od personalu je dobra. Snazia sa a neustale sa staraju o rezort a taktiez aj v restauracii ci pri bazene niekto stale upratuje po hostoch, co nevedia po sebe ani pohar vyhodit.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Cvicenie v bazene, joga fitness, pin pong ostatne sme si nevsimli pri nas. Pri mori vodne sporty. Urcite sa da spestrit den.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava uzasna, velky vyber aj dezerty a ovocie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Trozka uzka ale velmi siroka. More pokojne, vlny minimalne. Aj kamienky aj piesok, najlepsie si dat obuv do vody aby vas sem tam neprekvapil velky kamen vo vode.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela