02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Rodinna dovolenka ~ Recenzia hotela Messonghi Beach (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rodinna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenku sme si vybrali ako last minute alternativu a bola to skutocne dobra volba. Bolo sme milo prekvapeni. Zvacsa sa vyhybame hotelom a organizovanym dovolenkam,ale niekedy treba flexibilne reagovat a volit aj all inclusive pobyt :-) Na dovolenku v Messonghi Beach budeme spominat len v pozitivnom duchu a rezort budem urcite odporucat rodinam s malymi detmi, alebo starsim manzelskym parom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Fantasticka. Celkova poloha je vynikajuca - hotel sa nachadza v juznejsej casti ostrova, oproti Peloponezu, takze tam nie je veterno a more bolo este v septembri velmi prijemne. Hotelovy komplex je vybudovany priamo na plazi, kde, su k dispozicii lehatka so slnecnikmi. Plaz je cista a udrziavana. Pozvolny vstup do mora. Povrch je pieskovo kamienkovy - raj pre male deti na hranie. Okolie je fajn na prechadzky. Priamo pred hotelovym komplexom je autobusova zastavka, odkial premavaju velmi casto autobusy smer hlavne mesto - Korfu/Kerkira, urcite treba ist pozriet. Taktiez stoja pred komplexom taxiky, ktore su na moj vskus dost drahe, za 5 km pytali 15 Eur. Taktiez je v okoli velmi vela pozicovni aut, motoriek, ci skutrov, ak sa niekto chysta preskumat okolie. Cely ostrov je velmi zeleny a vsade pulzuje taky - pravy grecky zivot.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme rodinnu izbu na prizemi - superior. Boli sme spokojni, izba bola dostatocne vybavena, priestranna, s velkou kupelnou. Chyzna chodila kazdy den, co bolo fajn. Jedine, co mi v izbe chybalo, bola varna kanvica, kvoli nasej 2 rocnej dcere by sa nam zisla.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V rezorte sa nachadzaja malicky obchodik s roznymi potravinami, mineralkou atd. inak je tu zopar obchodov s bizuteriou a roznymi malickostami. Dalej bola v rezorte ponuka roznych wellness a relaxacnych procedur, pedikura, manikura, kadernictvo. Pre deti pozicovna motakar a elekrickych auticok - 3 Eur/ 20 min.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Sportovo vyzit sa v rezorte urcite da, maju tenisove kurty, basketbalove ihrisko, petang,ponukaju kazdy den aquaaerobic, ci aerobic, kto rad beha, tiez si pride na svoje. V celom rezorte sa nachadza viacero bazenov, deti maju vlasntny detsky bazen so smykalkami. Velky bazen ma aj tobogan pre vacsie deti. Bazeny sme vsak vobec nevyuzivali, nakolko sme boli vzdialeni asi 30 sekund od plaze, kde sme travili vacsinu casu. Kazdy vecer sa konala detska diskoteka s animatormi - skor pre mensie deticky, ako aj hudobny, ci zabavny program pre dospelych.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyborna strava, velky vyber jedal s dennymi obmenami. Chutilo nam vsetkym. V baroch ponukali rozne miestne alko napoje, nealko ako - cola, sprite, 7up - miestnej znacky, boli vsak neuveritelne sladke a velmi chladene - nevhodne pre male deti. Samozrejme, mineralka a soda. Kava nebola velmi chutna. Frappe bolo za poplatok 2 Eur. Doobeda a poobede bolo v ponuke jednoduche obcerstvenie, toasty, rozne pecivo, ovocie, kolace. Obed sa podaval vo velkej restauracii, alebo kto nemal chut odist z plaze a sa prezliekat do siat, mohol ist na obed aj do vedlajsej, mensej restauracie priamo na plazi, kde ponukali lahsi a jednoduhsi obed. Ranajky a vecere boli opat v hlavnej restauracii.
Pláž:
Pieskovo-kamienkova, cista, udrziavana. Pozvolny vstup do mora. More v blizkosti plaze kazdy den cistili od naplavenych velkych kamenov, co bolo skutocne perfektne, hlavne, ked mate male dieta, tuto sluzbu ocenite. Lehatka za poplatok 3 Eur/ den. Na plazi bol taktiez bar, kde sa dali vyuzivat sluzby v ramci balika all inclusive.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela