02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel max 4* ~ Recenzia hotela Gelina Village (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel max 4*
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel vychvaleny CK Saturom. Mali by troska zvazit to co ponukaju. Hotel osuntely, hned pri vstupe nazov hotela do polovice poodpadavany ... urcite nie 5* ale tam max 4* alebo 3+ Hotel je vhodny pre rodiny s detmi, na prechadzky mate kam ist. Hotel je dost rozsiahly. Vsetko budovy porozhadzovane v zahrade. Este k tej zoo. Zvieratka su chutatka. Kacky nemali za cely zas ani troska vody v jazere. Somar chudak cely den priviazany a pasie sa. Kozy v hroznom vypeku. Daniele, tak tie sa maju asi najlepsie. Pre deti zabava,atrakcia ale teda o zvierata sa rozhodne prikladne nestaraju ...
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkom dobra, kusok peso a ste v peknuckej dedinke. Na kocik troska hrokotavy chodnik, ale inak fajn. Kupite co potrebujete. Od letiska troska dlha, kryvolaka cesta, ale vsetko sa da vydrzat nie?
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Rozhodne odporucam priplatit si 100E na 11 noci a mat apartman pre rodinu. Dve oddelene spalne, jedna s kuchynkou. Inak cisto ... troska mravceky v kupelni, ale nic strasne. Ste v prirode tak co ...Upratuje sa kazdy den okrem nedele. Vsade dlazba, logina super - velka.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V teple sa nechce robit nikomu :-) ale v podstate som sa nestretla s neochotou. Na recepcii pracuje slovak, takze da sa aj dohovorit "po nasom". Casnici nestihaju pratat zo stolov hlavne po veceroch. Stalo sa, ze v okoli hlavnej budovy boli pohare aj dva dni nevsimnute.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animatori hrôza. Pre deticky robia fajn zabavu v klube, ale inak ani clovek nevie, ze tam nejaky su. Vecerna zabava je sustredena pri toboganoch, ktore su dost daleko, od ubytovania je to uuplne inde, nemusite sa bat hluku. Bary all inclusive su celkom slusne. Jedine co nas zarazilo a nikde nebolo spomenute je to, ze bary pri toboganoch nepatria pod all inclusive, takze ak nieco tak treba platit, co je prosto nepochopitelne ... pre deti je pri hlavnom bazene super ihrisko. Starsie, treba davat pozor hlavne pri mensich detoch pri vyliezani na šmykľavky, na schody, ktore su uz v zlom stave a hrozne uzke. Ale inak ok. Od druhej hodiny je polovica ihriska uz v tieni, takze da sa.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola super, boli veci co sa opakovali, ranajky, ale kedze bolo toho vela vzdy si dal clovek nieco ine. Uzasne zapekane zeleninky ... strava bola fajn
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dost nepokojne more, bolo aj studene, no ale to preto, lebo toto leto zacalo nejako neskoro, aj ludia na Korfu hovorili, ze taky studeny zaciatok leta nikdy nezazili. Plaz bola jemnucko strkova, ale celkom ok. V bare barmanky vecne nestihali, ale kde sa clovek ponahla ked je na dovolenke ... :-))
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Lienka G. z Bratislavy
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela