02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Gelina Village (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
úplne hrozné. Hotel pri močarisku s množstvom komárov a mravcov, ktorí sa promenádovali na špinavej izbovej dlážke ako po Václaváku.Úrovňou nezodpovedá 5 hviezdičkam, zdaľeka. Veľmi veľké sklamanie, v živote by som tam už neišla
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
to bolo to najhoršie. Staré vydreté dlážky. Strašný smrad v izbách (bungalovoch). špina, samý mravec, absolútne sklamanie. Holé steny a nábytok z obdobie mojej starej mamy, o sedačke už ani nehovorím.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Šport a zábava:
ak si chcete zahrať napríklad tenis, aj keď máte All inclusive, vypýtajú si od vás za 1 hodinu 25 EUR. Animátori sa ale o zábavu starali. Večerné animácie aj v tomto hotely fungujú, pre obrovské množstvo komárov, ktoré sú ale v noci a večer pri hotely, ktorý je mimochodom situovaný pri močarisku sa nedá program nielenže vychutnať, ale človek tam vydrží tak najviac 5 minút aj s cestou.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
v jedálni straaaaaašne dlhé rady kedykoľvek. A keď sa dostanete narad neraz sa stane že už na vás čaká len prázdna misa a vy musíte ďalších 10 minút čakať na dokladanie. Nezvládajú to kapacitne. Vyzbrojte sa obrovskou dávkou trpezlivosti. A čo sa týka ALL INCLUSIVE - bieda okrem raňajok, obedov a večere tam na Vás nič dobré nečaká. Poobedňajšie suché keksy typu Esíčka a nejaké bábovky, ktoré za 30 minút rozchytajú hladní hostia asi svedčí o úrovni ALL INCLUSIVE v 5 hviezdičkovom hoteli. Pri druhom plážovom bare nájdete poobede aj polievku - zväčša ale iba tú čo zostala z obeda - studenú a s armádou kúpajúcich sa mravcov. Celý deň frčia len drinky a nealko nápoje, to tiež iba pri bare na pláži a pri druhom bare, ktorý je blízko bazénov. Keď však dostanete smäd a nachádzate sa napríklad pri recepcii alebo niekda inde v tomto rozsiahlom komplexe máte smolu.musíte pekne cupitať po tom horku aj 10 minút,aby ste sa osviežili. Stravovanie v akvaparku je pre ALL INCLUSIVE zadarmo iba v pondelok, štvrtok a sobotu aj to len 3 hodiny poobede a ponuka - skoro žiadna.....úplná hanba.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
jediné s čím som bola spokojná.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela