02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

veľmi pekná dovolenka ~ Recenzia Caribbean World Soma Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:veľmi pekná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Bola to veľmi príjemná dovolenka. Nič nám ju nepokazilo. Treba však rátať, že hotel je už starší a na zariadení je to aj vidieť (stoličky). Na druhej strane musím povedať, že je príkladne udržiavaný. Má nádherné záhrady. Počas nášho pobytu bola v hoteli prevaha rusov cca 85%, potom nemci, holanďania, francúzi, slováci, česi a kukoncu prišli aj srbi.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vedeli sme, že je trochu mimo civilizácie a nám to aj vyhovovalo. Čo sa týka nákupov suvenírov a iných vecí, tak v hotelovom areáli je asi 11 obchodíkov - dá sa tam vybrať. Prípadne sa dá ísť do Hurghady alebo si nechať nákupy až na letisko.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme izbu superior - čo je v tomto hoteli štandartná izba. Je priestranná a vkusne zariadená. Klíma fungoval výborne. V Egypte majú hlavne v týchto starších hoteloch problém so špárovaním kachličiek/dlažby a potom to vyzerá nevkusne. Tu to bolo tiež tak. Musím ale povedať, že upratovanie fungovalo na 1.
Služby:
V rámci all inclusive sme mohli využívať miestne reštaurácie (talianska, barbecue, miestna) aj viacej krát za sebou. Podmienka bola len spraviť si u guest managera rezerváciu. Po príchode do hotela sme hneď dostali náramky a mohli sme aj čerpať všetky all incl. služby. Ubytovanie bolo až o 12:30.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Nevyužívali sme. Trochu sklamanie, že nebol žiaden animátor slovák. Nemohli sme využiť týmpádom ani miniclub pre deti.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie má ešte rezervy. Ja som mäso nejedla, ale priateľ hovoril, že je veľa krát nedopečené - gumové. Takisto bolo málo druhov ovocia. Ani s prílohami sa veľmi nepretrhli :(. Každopádne raňajky boli super, obed sa dal a večeru sme riešili tak, že sme si rezervovali alacarte reštauráciu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je úplne fantastická, čistý piesok, mierne sa zvažujúca, bez vĺn. Nášho 4 ročného syna sme odtiaľ nevedeli dostať :-) Je dostatočne široká aj dlhá. Vždy sme našli voľné lehátka. Voda bola čistučká a teplá. Za šnorchlovaním treba odplávať trochu ďalej od pláže.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Renáta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela