02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia ~ Recenzia hotela Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
V tomto hoteli som bola aj pred 4 rokmi. Trochu sa zmenil areál hotela (prispôsobené deťom),ale bola som spokojná. Tento hotel už kúpili Rusi, takže dovolenkujúcich bolo 99,9 Rusov, ale nakoniec sa to dalo vydržať. Prevažná väčšina boli slušní ľudia. Sklamaná som bola s recepčnými, ktorí vás ubytujú ihneď len vtedy, keď v pase nájdu "záložku". Keďže my sme to videli, tak nás ubytovali hneď aj bez záložky. Asi sa báli, aby sme to nenahlásili. Takéto prípady sa v tomto hoteli objavujú pravidelne, čítam to na hodnoteniach. Mali sme šťastie. Animátori boli slušní, nevtieraví. Personál vyškolený na ruštinu, takže s dohovorom nebol problém.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha dobrá, mne vyhovujúca. Kúsok od hotela stavajú nové budovy, aj okolie tam bude veľmi pekné, keď to dostavajú. Jeden hotel je už otvorený, deťom povolené až od 16 rokov. Do toho hotela sa určite vrátim, možno už budúci rok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie dobré, čisté, uteráky menené každý deň, až na plážové osušky, ktoré menili každé 3 dni. Toto by sa malo zmeniť. Upratovanie vcelku dobré, nemôžem sa sťažovať.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Čo mňa vyviedlo z miery bolo, že v plážovom bare pri obede miesto tanierov a príborov boli tácky, na ktoré u nás v obchodoch predávajú porcované mäso a malé príbory z umelej hmoty. Toto by sa v 5 hv. hoteli nemalo stať ! Inak som bola spokojná.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Myslím si, že si všetci prišli na svoje (futbal, volejbal, petang, joga, šipky, cvičenie v bazéne alebo v mori, aj deťom sa animátori venovali, atď., bolo toho dosť)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava dobrá, dalo sa vybrať, až na obedy v plážovom bare, veľmi jednotvárne. Ale kto chcel, mohol sa ísť naobedovať do jedálne.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž dobrá, lehátok i slnečníkov dostatok (všimla som si, že ich bolo viac ako minule), aj pri bazéne, zistila som, že oproti minulej dovolenke v tomto hoteli je prístup do mora upravený, aby sa dalo ísť ľahšie do vody.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Daniela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela