02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vynikajúca dovolenka ~ Recenzia hotela Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vynikajúca dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúci hotel, krásny rezort. Príchod do hotela okolo 8 hodiny ráno. Na privítanie koktail. Cca do 1 hodiny nám dali náramky a mohli sme ísť na raňajky, po raňajkách nás ubytovali. To sa nám ešte v Egyte nestalo, aby všetko prebehlo tak rýchlo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je mimo Hurghady. Rezort je veľký, nebudete sa nudiť. Medzi hotelom a plážov je chodník, ktorý plynule prechádza do promenády. Celá promenáda končí krásnymi farebnými fontánami. Krásna večerná prechádzka. Do mora je postavené mólo, z ktorého môžete kŕmiť rybičky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Bakšiš sme nedali. Izbu sme dostali na 2 poschodí. Obidve slovenské rodiny sme mali izby vedľa seba. Hotel bol obsadený cca na 50 %. Veľa ruských hostí. Izba štandartná s balkónom. Výhľad sme mali na bazén a bolo vidieť aj na more. Super!
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby vyhovujúce. Upratovanie a výmena uterákov každý deň. Super bol egypský delegát, ktorý nám zohnal lacnejší antinal (na hnačky), dohodil taxikára, ktorý nás zobral aj k sebe domov, poukazoval nám atrakcie a miesta, kam by sme sa inak nedostali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Bazény super. V jednom z bazénov je bar vo vode a tobogány. Pláž štandartná. Zábava: vodný volejbal, aerobic na pláži, večerné programy len v ruštine. Večer pri bazéne spievala ruská speváčky. Zábava nič moc, pokiaľ neprišiel majiteľ hotela. Vtedy už urobili aj penovú diskotéku na pláži a začalo to viacej žiť.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
V tomto hoteli strava super. Podľa delegáta je v Pyramise najväčšia kuchyňa a jedáleň v Hurghade. Všetkého veľa, chutne pripravené. K hlavnej jedálni ešte bolo 6 menších reštaurácií (talianska, francúzska, ázijská, mongolská, ruská...), kde sa treba na recepcií objednať. Na pláži bufet, zmrzlina.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pekná pláž.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Erika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela