02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Spokojnost ~ Recenzia hotela Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Spokojnost
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:máj 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.05.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Mozem to napisat takto:celkovo fantasticke az nato ze na recepcii nas hned sklamali tym ze sme si v cestovnej agenture doplatili priplatok na izbu.vyhlad na more a samozrejme to tam videli v systeme a dali nam klasicku izbu ale nastastie kvoli nasmu fantastickemu delegatovi AHMED KHAFAGA z Azur Raizen nam tento problem odstranili a na druhy den sme mali izbu aku sme si zaplatili....ako som tu spomenula nasho delegata mozem este napisat ze je to človek s velkym Č a dobrym srdcom kvoli nemu sme zazili super vylety ,pekne sa o nas staral ochotne nam vzdy pomohol ci cez den alebo v noci a naozaj nas dojal ked sme uz odlietali do BA o 4hod rano nas cakal na letisku a priniesol nam ranajky :-) akoze toto si vazime a dakujeme a cestovna agentura pre ktoru pracuje moze byt hrda ze ma takeho skveleho cloveka ako je Ahmed Khafaga!!!!!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
fantasticka cely resort bol uzasny hned bazeny,plaz,upravene okolie
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
ubytovanie to by som hodnotila na 4**** ale ked ste dali tips tak Vam upratovali velmi dobre tak ako nam :-)
Služby:
starstarstarstarstarstar
celkove sluzby super az nato ze je tu vela Rusov ale zato domaci maju taky isty nazor ze su arogantny...,my sme si ich nevsimali a uzivali si dovolenku...casnici boli super ochotny .... az na tu recepciu tam nech si urobia poriadky ja mat takych zamestnancov hned ich vyhodim a hlavne pana ktory sa tam hral na veduceho a pritom nebol bol to jeden hlupak ale nevadi my sme si z nich potom uz robili llen srandu
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
animatori sa snazili zabavat ci uz sportom alebo sipkami....bol tam volejbal aerobik pilates no proste dalo sa vyberat z kazdehonieco...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Super velky vyber samozrejme niekomu to uz moze liezt na nervy ale ja som si preto davala kazdy den nieco ine ale co mozem vrelo odporucit su cestoviny ktore Vam robia cerstve a pred Vami a samozrejme zakusky akoze taky vyber a ta chut ze mnam :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz nadherna cista upravena
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela