02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásne ale červavé jablko ~ Recenzia hotela Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásne ale červavé jablko
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.10.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Krásne ale červavé jablko! Nikdy viac-To bol názov predchádzajúcej recenzie a stále si za tým stojíme. Ešte musím spomenúť neochotnú a zlú delegátku CK Medina tours, ktorá tam žije. Vôbec nepomohla ani keď sme mali choré dieťa nebola ochotná doniesť lieky z Hurgady, hoci tam bývala a žiadali sme ju priniesť ich keď príde na plánované stretnutie s dovolenkujúcimi. Ju zaujímali len ľudia čo si objednávali výlety.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ďaleko od všetkého- do mesta pre lieky - antinal sa nedalo len taxikom, stavebný ruch -neustále,
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba síce z bočným výhľadom na more ale s veľkými problémami-neodtekajúci sprchový kút (opačne odtok) nemala kadiaľ odtekať voda-na sťažnosti to vyriešili tak že dali do sprchového kúta dole na zem staré drevené dvere aby sme nestáli v neodtekajúcej vode. V izbe treba pozrieť za nočný stolík a zistíte aké Vám hrozí nebezpčie od trčiacich elektrických drôtov.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sťažnosti riešili hneď aj keď po "tatárskyô- viď odtok v kúpeľni. Ďalší problém nastal po príchode domácich hostí (po 3 dňoch od nášho príchodu kedy zrazu bola katastrofálna zima v reštaurácii aj v priestoroch hotela (len cca 15.C vonku bolo 39oC v tieni. Naše sťažnosti nepočúvali, pretože v tom čase tam boli aj domáci hostia v ich hábitoch. Ani delegátka to neriešila, lebo vraj si to žiadali hostia. Len zabudla povedať že to žiadali domáci hostia. Takže klímu dali na maximum a väčšina našincov prechladla. Zaujímavé že všetky recenzie z toho obdobia (júl 2009) zmizli.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animátori- katastrofa- celý zábavný večer spočíval v nahováraní ľudí aby išli súťažiť do trápnych scénok.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Výber jedál bol veľmi malý. Aj tak sme mali celý zájazd črevné problémy, takže sme väčšinou jedli len špagety a ryžu. Tzv. detské jedlá boli najhoršie samé mleté mäsá okorené nedefinovateľnými korením-fuj. Podľa tohto ročných recenzií sa tuším trochu polepšili.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V tom čase (minulý rok) to bolo katastrofa, keďže nebolo hotové mólo, do mora chodilo len pár ľudí čo šnorchlovali, pretože pri vstupe boli len koraly a šmykľavé kamene. A ako sme zbadali nejaké tmavé hady pri vstupe do mora, viacej sme tam radšej nechodili.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela