02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

5 * akurat tak na papieri nie v skutocnosti ~ Recenzia hotela Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:5 * akurat tak na papieri nie v skutocnosti
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Z europskym 5* hotelem to nema urcite nic spolocne. Ministerstvo cestovneho ruchu by sa v egypte malo skutocne zamysliet 5* bolo tomuto hotelu udelene asi za baksis inac to nevidim. Pred Nasou dovolenkov bola asi jedna negativna recenzia na tento hotel no pri odchode z hotela sa na papier s nedostatkami a staznostami podpisalo asi 14-15 parov alebo skupin samozrejme vsetkych pozdravujeme, tak ze pre mna tento hotel maximalne 3*. Dovolenkujem nie tak casto, ale za posledne 3 mesiace som pracovne prespaval asi v 30tich hotelov a tomuto hotelu 5* urcite nepatri!!!
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkom usla chceli sme kludnejsie miesto a PYRAMISA BEACH RESORT nim je. V meste nieje nic extra k videniu pokial netuzite po neporiadku a prepchanymi ulicami aut ktore v kuse trubia. 4* su preto ze k hotelu pokial tam dojdete je neskutocne mnozstvo spomalovacov a tych 25km od Hurghady sa vam znacne predlzi.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
3* a menej s 5* hotelom to skutocne nema nic spolocne. Vymena uterakov postelneho pradla toaletny papier a shampony 0 bodov dockal som sa aj toho ze za baksis mi spinavy uterak poskaladal a ulozil naspat. Postelne pradlo za 12 dnovi pobyt nebolo vymenene ani raz!!! Vypadavanie elektriny v nasom turnuse bolo na denom poriadku. Vonkajsie prostredie hotela je celkom pekne, ked uz tak asi tu jedine by som dal tych 5*
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
3* urcite nie viac!!!
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
SPA v PYRAMISA BEACH RESORT nikdy viac s profesionalnov masazov to nema nic spolocne manzelka alebo priatelka vam ju spravi urcite lepsiu a usetrite 150$. Vodne sporty celkom usli az na to ich organizovanie cas nikdy nebolo taky na ktory sme sa objednali. Vodny skuter tam nieje.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kto ma rad sladke ranajky tak si pride na svoje obedy vacsinou stale to iste, ale na to ze ste niekde v afrike tak to uslo vecere tiez v pohode. Kazdy den velky vyber zakuskov. Ovocie nic moc mohlo byt lepsie, ale nehladovali sme:-). V nasom turnuse sme sa nestretli s tym zeby mal niekto niejake problemi z jedla aj ked vacsina mala niejaky svoj alkohol a pred jedlom sup po jednom:-) co ja osobne odporucam.
Pláž:
Plaz 3 a pol* niej to cisto piesocnata plaz ako pisu su kamienky a dost ostre pre deti obuv nutna, lehatka sa nemusite bat stale sa najde nieco volne aj ked niekedy v dezolatnom stave ale da sa lezat. More v nasej casti bolo skutocne pekne cista priezracna voda nadhera zopr koralov kde sa dalo snorchlovat a vidiet pekny podmorsky svet
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Matus a Adrianna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela