02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

urcite nie na 5* !!! ~ Recenzia hotela Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:urcite nie na 5* !!!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
max 3,5 kvoli sluzbam..
Poloha:
Poloha to ano...more krasne, ale hlavne pre tych, ktori snorchluju...pre deti more nic moc kvoli koralom a nejak extra sa blaznit v mori tiez nemozete z rovnakeho dovodu... ale je fakt krasne!
Ubytovanie:
No izba absolutne nezodpoveda 5*, s tym suhlasilo aj min.dalsich 10 ludi z nasho turnusu,ktori uz v 5* hoteli v Egypte boli. Ale clovek mavne rukou,ved kvoli izbe tam nejdeme, len NEROZUMIEM preco vsetky recenzie su pozitivne!! Prestane vas to ale bavit, ked najdete v kresle svaby ako zname z Ba z nasho turnusu (mame foto pre ck)- riesenie hotela-vystriekanie..cize v tom aj spali !!! Ani cervene mravce-velke vam pobyt nesprijemnia...
Služby:
O nejakych mydielkach ci samponikoch kludne dalej snivajte...clovek to nepotrebuje,ale aj to robi hviezdicky. Vymena uterakov - ano, ale tie "ciste" nie su vzdy tak celkom ciste. Obcas su to tie,co ste nechali lezat na zemi! No a ked nam celu druhu polovicu dovolenky vypadavala elektrina a klimatizacia,kazdemu uz praskli nervy... Pri vecernom bare vas neobsluzia - co v ziadnom 5* hoteli nenajdete!Pri bare na plazi vam kedykolvek povedia ze nieco proste nemaju...hotovo,vybavene...vacsinou je to lad alebo nejaky napoj.
Šport a zábava:
Animatori skor zabavali seba nez ludi ale sem tam ich bolo vidiet pracovat...celkom pohoda...ak vam prave pocas podavania jedla na plazi naschval nepustili hudbu tak nahlas ze chtiac nechtiac ...idete prec.
Stravovanie:
Prakticky to iste kazdy den! Maso na stave, sem tam kuracina a ryby na viac sposobov ktore malokto jedol...ak si z toho nevyberiete, stravite dovolenku na cestovinach. Ale celkom sa to dalo,nebolo to najhorsie no vyber jedal bol asi 1/5 oproti inym hotelom. Kolace fajn,ovocie dalo sa-melony,pomarance. Polievky vyborne a stale ine! Strava na plazi hranolky a nejake maso-grilovane parky vacsinou. Pri bazene pizza-nic moc a cakate aj hodinu alebo cestoviny-obcas usli,obcas boli otrasne!
Pláž:
krasna, no s dietatom alebo bez topanok by som tam urcite nesla... More bolo fakt krasne, no do tohto hotela by som sa nikdy nevratila,rovnako ako min.14 ludi ktori spolu s nami spisali staznosti do ck. Priatelom ho nikdy neodporucim, ale ak chcete skuste sami...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela