02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Prima Life Makadi = redukčkná dieta ~ Recenzia hotela Prima Life Makadi Resort & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Prima Life Makadi = redukčkná dieta
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:apríl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.04.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je pomerne nový,jedna sa o MINI hotelovy rezort v porovnani s inymi ktore som navštivil a aj v tejto zátoke, ale nevadilo mi to, pláž je pekná ale velmi mala v sezone určite nabita do natresku.Bazený boli veľmi studene aj ked v katalogu píšu o vyhrievaných. Zloženie hosti: 50% češi, 20% rusi 20% poliaci, 10% slovaci.Hotel LEN pre vychodny blok. Je tam vela ľudi s malymi detmi takže ak sa planuje rano dlhšie vyspať nehrozí. Podstata bola oddychnuť si a to sa mi splnilo, netreba od toho vela cakat a až na nejedlu stravu som bol v celku spokojny,, Ale hotel je maximalne 3* , strava 1*. Kartago lieta z leteckou spoločnostou SAM air v tejto sezone. Je to slovenska spoločnosť kotra kupila 1 vyradený boeing 737-400 , vyzeralo že je z roku 1980 . hrôza
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je umiestneny v zatoke Makadi, ako jeden z mala hotelov v tejto zatoke ma dobry prístup do mora,z rezortu však nevidete lebo nie je kam ak chcete nakupovať jedine Hurghada za 25 Eur taxik tam a spät. Ale o tomto fakte som vedel takže ok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekne veľke priestranne izby, na začiatku nebola upratana ale stažovali sme sa na recepcii, a na druhy den sa cela leskla. Každy den som nechal dolár na umyvadle. za bakšiš 15 Eur do pasu sme dostali hned izbu s vyhladom na more, ak by som ich nedal dostali by sme vyhlad na mur vedlajšieho hotela lebo tie kluče mi podal prve a potom ako si všimol peniaze hned mi ich vymenil. Pod balkonom sa bežne krmili vtáci mrtvymi potkanmi..
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Čašníci sa správali slušne najma v baroch, na pláží bola možnosť divingu, bol tam aj spa, telocvična, std
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animatori v kuse niečo riešili, zabavali, bol aj večerný program, kedže ma nezaujimaju neviem ohodnotiť
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava maximalne nejedlá,slaby výber, bol som v arabskej krajine 6x ale taky grc ako tam podavaju dakujem pekne. Nezodpoveda to ani 1 hviezdičke Ranajky: stale to iste dookola nejedly salam 1 druh, nejdely syr 1 druh, ovocie žiadne, musli žiadne jedine kukurične lupienky, Obedy: na pláži každy den to iste : gyros ktorý pripravuje špinavy arab a ked sa v ten den nezje na druhy den tam napiche ten isty, nejedle cestoviny, a pizza so syrom, nič ine, v reštauraci večere a obedy totožné takmer: okrem hranoliek(ktore boli len na obed)sa jesť nič nedalo, všetko neochutene . Ovocie za celý týžden len: hnile pomaranče a jablká.. nič ine. Zákusky slabšie ako v hociktorom 3* tuniskom hoteli. Čo sa týka nápojov klasicka egyptská kvalita neočakaval som viac vedel som ake su take ako v každom hoteli, Výhoda: otvorený 24 h bar na recepcii je all all inclusive maju tam dobre presso, Miešané nápoje nie su v all inclusive ani z miestnych nápojov stoja 2 dolare za ks. Oplatí sa im každy deň v bare niečo dať napr. dolár. V šiša bare potom potkany behaju jedna radosť aby ste sa nezlakli. Faraonova pomsta nás trapila posledne 3 dni takže pozor na vodu, lad a ich špinavé ruky
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Vždy sa dalo nájsť miesto ale v sezone vraj nie, more krásne aj s koralmi. Pláž vnímam ako najvačšie pozitivum tohto hotela.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:tom
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela