02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Zlatá stredná cesta ~ Recenzia Grand Seas Resort Hostmark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zlatá stredná cesta
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie hotela beriem dosť pozitívne. Hotel bol pekne upravovaný, síce sme mali prvý deň problém s izbou a museli nás presťahovať do inej (kúpelňa nebola vôbec uprataná po minulých hostí). Izby boli veľké a priestranné, upratované boli každý deň. Jediné čo nás odrádzalo bolo to, že hotelový komplex neponúkal žiadnu diskotéku v rezorte. Personál na baroch bol niekedy dosť nepríjemný. Ináč nemôžem povedať ani jedno krivé slovo. Rozhodne odporúčam ale skôr rodinám ako partiam.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela bola v blízkosti nákupného centra a taktiež aj Hurghady čo bolo super.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby boli nové, s klimatizaciou a tí, čo mali balkóny mali určite na 90% krásny výhlad na more. :)
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Výlety a rôzne aktivity boli podľa násho študátskeho gusta veľmi predražené. Výlety typu Luxor a pod stál okolo tých 50-70€ a to u cestovky. Hotel ponúkal vo forme all inclusive aj jednu 15 minútovú masáž ktorú nám odmietli dať a presvečili nás, zvoliť si 2 hodinovú kúru, ktorá stála pôvodne 75€, za 35€ čo bolo vcelku prijateľné.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel neponúkal žiadnu diskotéku v celom rezorte bol už po polnoci klud a aj bar sa zatvoril. Zabaviť sa dalo jedine tak, že sa išlo s animátormi do mesta a to nás vyšlo 15€ na osobu (to sme tam potom ešte nič nejedli a nepili). Športové možnosti sme tu nemali bohvieaké. Rezort má vraj tenisový kurt ktorý som osobne nevidela :D Jedine pri hoteli sa dalo ísť na Windsurfing za prijateľnú cenu.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola taká domáca. Prevládalo hovädzie mäso na rôznych omáčkach. Ja som sa tam teda osobne moc nenajedla ale zvyšok našej partii rozhodne áno.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola krásna, čistá. Jediné čo nám prekážalo bolo to, že sme si museli prejst riadne kusisko aby sme mali vodu aspoň po boky. Voda bola čistá, korále tam moc neboli ale v tej hlbšej vode sa už dalo na čo to pozerať. Nesmiem zabudnúť ešte aj na plážový servis, ktorý bol dosť ochotný a každý deň sme dostávali nosé osušky na pláž. Len škoda, že niekedy neboli voľné lehátka a museli sme mať veci pri bazéne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Juliette Perrin
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela