02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Skvela dovolenka ~ Recenzia hotela Sunny Days El Palacio Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvela dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.06.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na dovolenke som bola ja a brat, hotel sa nam velmi pacil. Recepcni boli mili, ale treba sa aj k nim spravat milo a nie byt arogantny a namysleny ako niektori Rusi.Tych je v Hurghade mnoho, kedze tam vlastnia asi vsetky hoteli. Personal bol taktiez mily, pozdravili sme sa, spravali sa milo, rozpravali sme sa s nimi. Samozrejme, Arabi sa hned do Vas zalubia, to bolo uz potom trocha otravne pocuvat... V nasom rezorte sme spoznali super ludi, kamosky z Ceska, aj Slovakov :) Velmi sa nam pacilo :)Urcite sa chceme este vratit :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyhodou bolo, ze to nebolo priamo v centre mesta, kde je uplne rusno :)ale taxikom sme to mali par minut za 1,50 na taxik :) Rezort je dost velky, najdete tam aj obchody, takze na nakupy do mesta ani nemusite ist:) Ale za ten zazitok to stoji :) Hotel ma lagunu, ktora je uplne super + samovolne vstupy do mora :) Boli sme aj v Kahire aj v Luxore, cesta sice trva autobusom kol 5 hodin, ake stoji to za to :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli pekne:) standard :) Voda im tam cudne tecie :) Boli sme ubytovani v lavom kridle, z balkona sme mali vyhlad na lagunu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako som uz spominala, personal bol mili. Na recepciu som prisla s nejednou otazkou a boli very nice :) Ale aj my sme mali taky isty pristup k nim, takze tak :) Inak v rezorte su masaze, kadernik, ta vodna lopta, do ktorej vas zavru a bezite po vode :)))
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
ta vodna lopta :) aerobic aqua aerobic belly dance latino petang volleyball ...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
spokojnost :) myslim, ze strava je vsade velmi podobna :) vecere bolo vzdy nejak tematicky orientovane napr italy, barbecue, plody mora vecera sa podavala striedavo vonku aj vnutri drinky, melony, ovocie, kolace... vsetko co k tomu patri :) ziadne zaludocne problemy sme nemali :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
super :) odporucame miesto za lagunou. kde je otvorene more su tam koraly a rybicky a da sa tam aj skakat do vody :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Alexandra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela