02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Chce to davku sebazaprenia ~ Recenzia hotela Sunny Days El Palacio Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Chce to davku sebazaprenia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Tento hotel je jednoducho taký priemerný a človek musí na ňom hľadať len pozítiva, pretože negatíva sa hľadajú omnoho ľahšie:). Na vybavení tohto kolosu (okolo 500 izieb) vidno, že uý má čo to za sebou. Vo všeobecnosti si myslím, že reálne je to 3*+ hotel, nie štvorhviezdičkový. Navyše každý kto ide do Egypta, musí rátať, že mentalita moslimov je vyčerpávajúca a ťažká na bežné pochopenie... Človek musí byť celý čas v strehu, pretože miestni iba číhajú, kde bgy každého, kto má bledšiu kožu, oklamali:(.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Čo sa polohy týka, tak to považujem za najväčšie plus hotela. Každý si príde na svoje. Umelá lagúna je pre plavcov, pretože je tam hĺbka 4-7 m a je ideálna, keď chce človek len tak relaxovať (na nafukovačke a pod.), pretože tam nie sú vlny. Pre neplavcov a "šnorchlistov" je zase vhodné more z vonkajšej strany hotela, pri brehu je tam veľká plytčina, koraly (ale pozor aj ježkovia) a nekonečné množstvo krásny rybiek:). Jednoducho sto bodov:))). Inak hotel sa nachdáza medzi starou (Dahar) a novou časťou (Sakkala) Hurghady. Inak Hurghada vyzerá akobgy ju munilý týždeň bombardovali. Na strane mora sú hotely a miliňon rozostavaných hotelov a na druhej strane len úôšť, špina, polorozpadnuté budovy...No des. Ak sa chcete vybrať za nákupmi, tak stačí vyjsť na cestu pre hotel a vybrať sa do Sakkaly, najlepšie je sa dať zviesť pred McDonalds). Taxi stojí dva doláre (alebo 10 egyptských librier) viac im nedajte. Ale musíte rátať s tým, že je to tam drhé a väčšinou sú to dosť nekvalitné veci. Inak reálne ceny za takée bežné suveríny: vodná fajka- max. 40 dolárov (inak sa to neoplatí, bo za 35 eur ju už kúpite aj na Slovensku), bongo bubon- max. 10 dolárov, kožené kabelky (závisí z akej kože, hadie a krokodýlie sú drahšie)- max. 30 (do 50 za tie kvalitnejšie, ale tažko to spoznať voľným okom)...
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Taký priemer, ani nejaké extra super, ani zlé. Izby čisté a pekne upratované (aj bez toho, aby ste museli dať nejaký bakšiš). Výhrady len ku vani v kúpelni, kde kachličky aj napriek snahe personálu trošku plesneli. Pri izbách veľmi závisí, kde ju "vyfasujete". Bývanie v halvnej budove má blízko reštauráciu a bazén, ale večer tam býva veľký hluk. My sme bývali vo východnom krídle, celkom na konci, bolo to síce dosť ďaleko do hlavnej budovy, ale aspoň tam bol kľud:).
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Pri riešení problémov sú veľmi ochotní, ale až vtedy, ak sa nenecháte ľahko niečim (akože kompenzácia) odbyť. A dávajte si pozr, často zvyknú klamať s kartičkami na uteráky. Totiž, pri ubytovaní dostanete každý tzv. Towel card, ktorú budete používať na to, aby ste na pláži dostali uterák. Strata takejto kartičky je dosť drahá, takže ich strážte ako oko v hlave, a keď Vám pri ubytovaní povedia, že Vám dajú iba jednu, aby ste sa po druhú zastavili neskôr, povedzte im, že chcete obe a hneď. Lebo keď si prídte neskôr, budú tvrdiť, že Vám dali obe. A zase sú to naťahovačky.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animačné programy dobré len pre deti, pre dospelých tutiž žiadne. Pretože ja nepovažujem 15 minútovú módnu prehliadku za dostatočný večerný program pre 800 ľudí. Zo športov tam reálne bol len aqua aerobic a beach volejbal...
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava. KATASTROFA je fakt veľmi slabé slovo. Stále rady, rady a nekonečné čakanie. Je tam totiž len JEDNA reštika pre skoro tisíc ľudí:(. Každý deň to isté- dusená zelenina, ryža, "opekané" zemiaky, nejaká divná ryba a mäso (oni majú vo zvyku do mleté mäsa pomlieť aj kosti:(). Tie lepšie jedlá boli servírované vonku, ale také rady ako boli tam, nebývajú ani na podporu:(. jediné čo musím pochváliť bolo pečivo. Toto bolo najhoršie All Inclusive, ktoré som v živote zažila.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Dostatok lehátok, slnečníkov, vstup do lagúny po schodíkov, pláž z hrubozrnného piesku. Všetko ok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:janka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela