02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Celkom fajn ~ Recenzia hotela Sunny Days El Palacio Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkom fajn
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na prvý pohľad veľmi pekný hotel s umelou lagúnou.
Poloha:
Blízko letiska, cca 20 min. cesty, samozrejme ak nieste v zozname spolucestujúcich v mikrobuse na poslednom mieste. V takomto prípade cesta do hotela môže trvať aj 2 hod. Ale tomuto sa nedá vyhnúť asi nikde.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Štandardné... Nič extra luxusné ale na druhej strane ani zanedbané. Nábytok starší, postele velké a pohodlné. Na izbe je klimatizácia a minibar a CRT televízor. Pri luxusnejších izbách LCD TV, Fén... V prípade záujmu o luxusnejšiu izbu s dobrým výhladom odporúčam rovno pri registráciu vložiť do pasu menšiu pozornosť :) cca 20 EUR/USD. Od tohoto okamihu dostanete skutočne pocit (náš zákazník, náš pán).
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Súhlasím s názorom: Za bakšiš urobia všetko a vedia sa riadne nanútiť. Odnesú batožiny, spoja postele, obsadia lehátka, dajú lepšiu izbu....proste všetko- no bez peňazí to už nie je také ružové a nie sú veľmi ochotní.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Okrem vodných atrakcii, pripadne fak. zájazdov, asi ani nie... Animačný program (v nošom prípade pred sezónou, predpokladám že aj po sezóne nič moc, priam úbohé...) asi Tri dni pred odchodom sa to začalo prudko zlepšovať :) Program cca do 22:30, od 23:00 disco.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Najhoršie na stravovaní boli dlhé rady, málo miesta na sedenie, a ten chaos, čo tam vládol. Okolo stále pobehujú ľudia, pokrikujú, predbiehajú sa, a čašníci odnášajú tak rýchlo, že ledva dojete, ale stoly aj napriek tomu špinavé (slovenská závodná jedáleň). Takže žiadne príjemné posedenie pri jedle. Strava celkom v pohode, väčšinou vždy kura, ryža, zemiaky, cestoviny, zelenina a zákusky, niekedy sa nájdu aj nejaké obmeny- kraby, plnená placka, mäso na šťave. No zväčša to isté. Okrem toho si treba dávať pozor na žalúdočné problémy, čo dalo ťažko, napriek tomu, že sme sa stranili ich vody, ľadu, ovocia.... "faraonova pomsta" nás zasiahla. Pravdepodobne za to môže aj zlá hygiena pri príprave jedál. Používajú ich špinavú vodu, ktorá nezodpovedá Európskym normám! Pozor aj na nápoje, ktoré podávajú, často je to len rozrobený sirup s ich vodou!
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Veľmi pekne udržiavaná. Úzka a rozlahlá čize max 3 rady lehátok za sebou, celkom fajn, žiadna tlačenica. Každý večer čistili celú aj jej okolie vrátanie spŕch a chodníkov. Lagúna síce vybudovaná umelo ale to nevadí. Voda od najplytšej pre deti až po hlbokú na skákanie. Z druhej strany hotela však voda po kolená asi 600 - 800 metrov. Na dne samé kamene, ježkovia atd... na kúpanie to moc nieje , šnorchlovanie na jednotku
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Rado
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela