02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

moje pocity z dovolenky ~ Recenzia hotela Sunny Days El Palacio Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:moje pocity z dovolenky
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovy dojem by bol určite lepší,ale tá jednotvárna strava a dlhé čakacie rady na jedlo jednoducho znechutia dovolenku každému a veľmi ťažko sa mi zadáva počet hviezdičiek.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je vyborna,do centra Hurghady-Sakkaly je to za par minut a za 7 osob sme dali 12L.E.=2DOLARE TAM A 2 DOLARE SPAT.Takze skoro zadarmo.Oplatí sa vystupit az pri McDonalde,tam uz niesu taky otravní obchodníci,a my sme ani nemali s nimi problem,v podstate si ich netreba všímať,a mate pokoj
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
jednoduche ale stačí.Mali sme problémy s klimou skoro kazdy druhy den.Raz bolo horuco v noci zasa 19st.Ale po hodine cakania sa ich dockate...
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personal bol milý až na pár výnimiek,ked na napoje cakate 10min a on vam da len 2 pohare ide vas rozhodit od jedu.Vodu vam da 2 flase iba ak opytate,ale v lobby bare si kludne aj sami pustite kavu cez kavovar,a tam sme si ju davali aj najcastejsie,aj personal tam bol najmilší,aj stroj na napoje od coca coly bol samoobslužný.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
plávanie v lagúne kde je hlbka 7m,je super,Vodný aerobik,brušné tance,ping pong,fitnes,šnorchlovanie.Nie je problem da sa vybrať Ak uvidite v bazene arabku oblecenu celu v habite,prejde vas chut do bazena vliezt,a nemenili vodu celych 12dni....
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
no to bolo určite jedno veľké sklamanie...vyber,čakanie v rade na jedlo,nestíhali upratať stoly,pohare vam da len 2,jednoducho do palacia už asi nie..
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tento hotel vlastne plaz klasicku ani nema.Vsetko su to vstupy do mora prevažne po schodoch,aj ked cistili to kazdy den.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:jc
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela