02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

april2010 ~ Recenzia hotela Sunny Days El Palacio Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:april2010
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:apríl 2010
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:05.05.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovy dojem z dovolenky mi pokazila jedalen,sluzby skratka uroven hotela.Ale poloha hotela a tiez more,koraly,priroda mi vynahradila nedostatky.Takze dovolenka bola dobra.Ale do tohoto hotela sa uz nevratim.Kahira bola super-odporucam vylet.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel 3km od centra,chodili sme taxikom za 2dolare,dve osoby.Plati sa az pri vystupovani,ale cenu si musis dohodnut pri nastupovani.Ak chces nakupovat za pevne ceny,odporucam obchodny dom Kleopatra.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jednoduche zariadenie,ale staci.Stalo sa,ze obcas nevymenili uteraky,nedali toaletak.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nedovolili mi nabrat si vodu do flasky,len do maleho poharika.Vlasne vsetko tak nalievali,pivo davali po deci.Ale ked das dolar,daju ti trochu viac.Niekedy som mala dojem,ze ich platia od toho,kolko usetria...Na vsetko mal personal cas,niekedy boli az drzi.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nam stacilo snorchlovanie,takze sportove aktivity sme moc nevyuzivali.Ale hrali volejbal,fotbal,vodna gymnastika,tance.Vecer disco.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Katastrofa!!!Ked sme si vyberali tento hotel citala som rozne recenzie.Myslela som si ze to pisu len chronicky stazovatelia.Lenze realita bola este horsia.A to nie som narocna.Do jedalne si neobliekajte nic lepsie,lebo mozete odchadzat s mastnym flakom na zadku.Takze prve pravidlo-kym si sadnes,pozri na stolicku a utri si ju servitkou.stoji sa na vsetko,pol dovolenky stojis v rade na melon,maso,hranolky,skratka na vsetko jedle.Alebo mas moznost dat si zakazdym parky a fazulu.To je vzdy a vsade..potom stojis na napoj.druhe pravidlo-ked vidis prazdny stol rychlo bez,lebo sa ti moze stat,ze budes s tanierom chodit peknu chvilku a nikde nic volne.Vtedy stojis a cakas.Necakaj pekne prestrety stol.Musis si zobrat servitku a zvysky jedla,co sa povaluju po stole jednoducho zhrn na zem.tretie pravidlo-necakaj ze ti prinesu aspon pribor,to sa nam stalo asi iba dva krat.Musis si ho najst sam,a nie je vzdy najcistejsi,ako aj salky na kavu.Zmrzlina ako aj pukance vraj nie su sucastou all inclusive.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Bolo tu na vyber viac moznosti,tak si kazdy mohol vybrat.Laguna bola super na plavanie,aj ked fukalo a na otvorenom mori boli velke vlny,tu sa dalo a to je velke plus tohoto hotela.Z druhej strany laveho kridla hotela bolo more asi po pas tak 300metrov.Bola tam potrebna obuv do vody,koralove podlozie.Najkrajsie bolo na cipe laveho kridla hotela.Kto ma rad snorchlovanie,pride si na svoje.Boli tu kraby,hejna roznofarebnych ryb,meduzky,ale take co neprhlia.Bola som aj v Makadi Bay,tak mozem porovnat.Tu bol podmorsky svet pestrejsi,krajsi.V Hurghade je to uz asi vzacnost,tak som rada,ze sme vykompenzovali uroven hotela krasou prirody.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela