02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Neuveriteľný prístup majiteľa hotela k svojim hosťom ~ Recenzia hotela Aladdin Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Neuveriteľný prístup majiteľa hotela k svojim hosťom
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkový dojem pokazil majiteľ hotela s rozhodnutím vykonávať rekonštrukciu ubytovacích bungalovoch v plnej sezóne a hlavne počas ich ramadánu v NOCI, čo považujeme za úplne bezohľadné! Tri metre od našej izby sa v noci búralo, rúcalo, nasypávalo, odvážalo!!! My sme zaplatili plnú cenu za našu dovolenku v letovisku pri mori a nie na stavenisku pri mori, bez možnosti sa v noci v kľude vyspať. Neskutočné ako môže byť niekto takto arogantný. Čo sa týka obsluhy a zariadenia reštaurácie, barov, tie boli na slušnej úrovni. Pláž zatiaľ najhoršia akú sme kedy v Egypte videli. Strana ne bežnej úrovni v Egypte. Prostredie vnútra areálu(teda bez toho rozbúraného) bolo veľmi pekné, krásne veľké palmy. Po rekonštrukcii a úprave pláže to môže byť pekný hotel, avšak nie teraz!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyhovujúca
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Minimálne 20-ročný hotel, vidieť to na izbách a zariadení(klincom zbité kreslá, aby držali), 4-hviezdičkové rozhodne nie.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
So službami hotela sme boli spokojní, personál milí, prívetiví. Výnimky sa však nájdu všade, napr. náš upratovač sa po miernom bakšišnom dva dni po sebe pýtal, či má upratovať.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nič zvláštné
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bežný štandard v Egypte, kto to pozná, vie o čom hovorím, ale dá sa vybrať, hladný určite nikto nebude a dokonca sme raz mali aj kačku, teda bolo to napísané, že je to kačka. Pitia dostatok, pivo sa mi zdalo najlepšie čo sme zatiaľ v Egypte pili a červené víno tiež.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž najhoršia akú sme kedy videli v Egypte, čo sa však týka iba podložia. Je písaná piesčito-kamenistá, no ja by som napísal balvanito,semtam-piesčistá. Lehátka drevené, staré, ale obsluha zase okamžitá. Bazén bol pekný veľký, čistý, ale my chodíme k moru hlavne kôli moru a nie bazénu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Rula
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela