02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Pekná dovolenka ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel v krásnom prostredí, ale príšerne prehustený v letnej sezóne. Kapacita hotela je 2500 lôžok, tak si určite viete predstaviť to množstvo ľudí na meter štvorcový. Ak by som si zopakovala dovolenku na Cypre, tak určite nie v letnej sezóne, ale až niekedy v septembri.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je vyhovujúca, pretože okolo je krásna príroda a taktiež aj more je krásne, čisté.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Záleží kde ste ubytovaní, my sme boli síce ubytovaní čo najbližšie k pláži v hlavnej budove, kde je recepcia, ale zase výhľad čiastočne na rušné parkovisko. Izba malinká, takže prechod medzi posteľou a skrinkou s televízorom úplne úzky, bolo možné prejsť len bokom.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovanie na izbe 100%, každý deň upratané a vymenené uteráky a osušky. Očakávali by sme viacej informácií o Cypre od našej delegátky, ktorá nás odkázala iba na knihu na recepcii. Sklamanie bolo v bare all inclusive, nakoľko tam bolo možné konzumovať len akési práškové malinovky a alkohol domácej výroby. Kto chcel kvalitnejšie nealko, alebo zmrzlinu, tak si musel dokúpiť.
Šport a zábava:
Nakoľko sme si s manželom prišli hlavne oddýchnuť od všetkých pracovných povinností, túto kategóriu nehodnotím, pretože sme sa o tieto možnosti nezaujímali.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie turecká kuchyňa, takže výborná. Výber z veľkého množstva jedál a hlavne veľa zeleniny. Stále nové jedlá, nikdy za týždeň sa neopakovali.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž široká, piesočnatá, krásne čisté more. Lehátka nebolo treba obsadzovať, nakoľko sa vždy našli voľné miesta i napriek toľkému počtu ľudí. No pri bazéne, kde sme neboli ani raz to bolo riadne prehustené, takže predpokladám že aj lehátka bolo treba ráno obsadiť. Tak isto na trávnatej ploche si obsadzovali lehátka už o 5-tej.hodine ráno.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vlasta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela