02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Okrem nižšie spomenutých menších nedostatkov hodnotím hotel a aj samotný pobyt celkovo kladne. Je pravda, že nám, ktorí sme chodili väčšinou do Tuniska a Egypta, sa javil pobyt trošku pridrahý (ešte aj ako last minute), ale aspoň sme sa cítili v bezpečí. Hotelový komplex spľňa podmienky 5 hviezdičkového hotela.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelový komplex je veĺmi šikovne a vkusne umiestnený do terénu, okolie je zaujímavé, vpredu more a vzadu výhlad na dosť vysoké vrchy. Proste celý záliv spľňa požiadavky náročného návštevníka.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V podstate bolo všetko fajn. Menší problém: napriek tomu, že sme boli na izbe traja (dospelý syn na prístelku), zo všetkého boli iba dva kusy (napr. stoličky na balkóne, poháre, atď), okrem postelí - samozrejme. Minibarová chladnička vôbec nechladila. Vankúšiky (bolo ich tri na každej posteli) boli nepoužívatelné, boli hrubé a tvrdé. Ináč izba aj kúpelňa sú vkusne zariadené, balkón postačuje.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Fakultatívne výlety: ceny výletov považujem za vrcholne nadsadené, skôr neeticé. Napr. za výlet do hl. mesta, Nicosie zaplatíte 35 eur, za čo vás autobus odvezie do mesta vzdialeného 28 km, a to je všetko (bez občerstvenia, bez vstupných lístkov, a pod.). My traja by sme boli zaplatili 3x35=105 eur, tak sme išli radšej sami. Autobus do Kyrenie stál 2,5 TL, odtial mikrobusom do Nicosie ďalších 5 TL, teda tam aj späť sme za dopravu zaplatili 15 TL, čo činí v prepočte asi 5 eur na osobu. Teda sme si usporili na osobu 35-5=30 eur, traja spolu 3x30=90 eur (!). A všetko fungovalo bez problémov. Internet: v dnešnej dobe platiť za net v hoteli je fakt trápne, lebo bezplatne je len v hlavnej budove na recepcii, kde je zase wifi-spoj preťažený a slabý, no to sa nám veru nepáčilo.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Niektoré športové hry boli zo strany animátorov zanedbané. Napr. zvykli sme si zahrať bocciu vždy, keď sme na výlete, no teraz sa nám to nepodarilo kvôli nezáujmu, čo vyplývalo aj zo zlého stavu a umiestnenia ihriska. Zápasy vo vodnom póle trvali ani nie 20 minút. Gymnastika v bazéne bola vrcholne nenáročná (otáčanie prstov, rúk, a pod.)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ponuka jedál bola jedna z najpestrejších, čo sme zatial zažili. Manželka raz spočítala na večeri počet druhov sladkostí, napočítala ich 50! Hlavné jedlá to isté. Nám ale v tom teple strašne chýbal väčší výber polievok. V podstate sme celý týždeň mali iba cícerovú krémovú, raz slepačiu krémovú, a asi to je všetko.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Je skoro ako napr. v Tunisku, akurát, že piesok je tu tmavší (a je horúci - pálí). More malo asi 30 stupňov! Výborné!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela