02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Slabá dovolenka ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Slabá dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Boli sme z tohto hotela a celkovo Cypru sklamaní. Je to obrovský resort rozprestierajúci sa v krásnej záhrade ale služby nezodpovedajú 5*.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel umiestnený v strede ničoho, po večeri sa nedalo nikam ísť takže klienti sú nútení zostať v resorte po celý čas dovolenky. Z hotela premáva každú hodinu autobus, ktorý vás za euro zavezie do mesta Kyrenie, kde sa môžte ako tak prejsť. Plusom je vzdialenosť hotela od letiska- 30 min.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytko fajn. Hotel pozostáva myslím že z hlavnej budovy, 2 veďlajších budov a malých viliek. My sme boli ubytovaní v záhrade v tej vedľajšej budove, kde sme mali z izby výhľad na hory a záhradu. Prvý deň po príchode na izbu sme ju nemali dostatočne pripravenú. Mydielka nikde, sklo na balkónových dverách ocapkané ešte hádam od 10 predchádzajúcich klientov. Inak izba uprataná každý deň, uteráky takisto vymieňané, mydielka časom doplenené :) Na nábytku vidieť opotrebovanie, lampy na nočnom stolíku dopraskané, dvere zošúchané, z klímy nonstop tiekla voda. Plusom bol funkčný trezor bez poplatku. Zásuvky sú anglické, takže potrebujete adaptér. Delegátka sa nás po príchode večer spýtala, či ho máme, povedali sme že nie, ona si to zaznačila a tým to haslo. Za celý týždeň sme adaptér nedostali.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bolo vidieť, že sa tam o to starajú. Stromy v záhrade za náš týždňový pobyt 3x strihali a upravovali. Takisto pláž čistená dennodenne. Až na tie služby v jedálni, ktoré boli veľmi veľmi slabé ale o tom už nižšie v STRAVOVANÍ.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Je možné zapožičiať si na pláži šľapaciu loďku, inak som si nevšimla niake iné športové vyžitie. Takmer každý večer bývali v amfiteátri predstavenia pre deti.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava dobrá, no po 5 dňoch sme už nevedeli, čo si dáme. Stále to isté. Veľký výber zeleniny, z ovocia len melóny a pomaranče. Počas našej dovolenky som mala pocit, že hotel je preplnený, na obedy a večere sa nedalo kam sadnúť, čašníci nestíhali, raz sa nám stalo, že sme si museli sami odpratať taniere zo stola a zháňať príbor, aby sme mali vôbec čím jesť. Inokedy sme zase na večeri čakali 10 minút, kým sa nás spýtajú, či si dáme niečo na pitie. Chodili okolo nášho stola a boli sme ako neviditeľní. Toto bol pre nás po minuloročnej dovolenke v Turecku šok.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž pekná, beachboyi každé ráno zametali z brehu nanesenú trávu, no v mori plávala stále. Voda čistá, teplá posledné dva dni zašpinená od plastov a fliaš, ktoré vypustili lode. Bolo nám nechutné v tej vode plávať. Napriek tomu z pláže a mora sme mali asi najlepší dojem.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela