02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Nezodpovedá popisu cestovných kancelárií ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nezodpovedá popisu cestovných kancelárií
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelový komplex nie je zlý, ale služby absolútne nezodpovedajú all inclusiv a popisom cestovných kancelárií! Nie je vhodný pre náročnejších klientov a v žiadnom prípade mu neprislúcha označenie 5*****! Urcite neodporucame stráviť tu viac ako týždeň. Vecerny zivot je na mizernej urovni.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha vhodná s peknou pieskovou hotelovou plážou, cca 8 km je mestečko Kyrenia, kde premáva hotelový autobus (jedna cesta 1€) a z letiska sa do hotela dostanete za približne 30 minút.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie štandartné s klimatizáciou. V časti Pine Court I a II za príplatok, čo je k celkovej sume značne navýšené! Nakoľko je to veľký rozťahaný komplex, musíte sa pripraviť na dlhšie presúvanie sa z hotelovej budovy (resp. vilky) do reštaurácie a na pláž. Proste, nachodíte sa a preto si netreba nič ráno zabudnúť a všetko si zobrať so sebou už na raňajky, aby ste nemuseli dlhú cestu merať viackrát. Na izbe, pokiaľ je to propagované ako all inclusiv, by už mala byť samozrejmosťu varná kanvica, čaj, káva. Nie je.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Služby slabé, personál v reštaurácii nezvládal nápor ľudí a mal neupratané stoly. Ostatné služby nie je ako hodnotiť, nakoľko žiadne neboli. Jeden mini market je síce preplnený tovarom, ale nemáte si tam čo vybrať. Základ na dovolenke tvoria aj pohladnice, na tie však zabudnite! Tie staré vyblednuté by ste neposlali ani nepriateľovi!
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na konci dlhej pláže jedno volejbalové ihrisko, tenisové kurty za poplatok. Večerný program pre dospelých na slabšej úrovni.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Slušná plná penzia, ale o all inclusive sa nedá hovoriť. Išlo len o raňajky, obedy a večere podávane formou švédskych stolov. Výber mäsa slabší, dobrý výber zeleniny a studených jedál, absolútne slabý výber ovocia a žiadna zmrzlina.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Piesková čistá pláž je situovaná v pokojnom zálive. Lehátka sú dostupné, vždy sa nájdu voľné. Slnečníky, ležadlá, matrace a plážové osušky sú zdarma.Osušky sú staré, opotrebované! Pozvoľný vstup do mora, more teplé.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Tatiana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela