02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

dovolenka s maminou ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka s maminou
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž a more nádherné, ľudia docela milí, zamestnanci v reštauráciach a baroch boli šikovní. Služby delegátov- absolútne nechápem, čo na nich predtým ľudia ospevovali, ja som bola neskutočne sklamaná. Jedlo bolo chutné. Nevýhodou bolo to, že sa jesť v cene all inclusive dalo len v hlavnej reštaurácii a bar na izbe bol platený. Teda ste po večeri smädný alebo hladný... je to váš problém.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha bola docela fajn, nedá sa povedať, že úplne skvelá z dôvodu, lebo okolo hotela sa nenachádzalo nič. V blízkosti pár kilometrov bolo mestečko, kde sa dali urobiť nákupy ale inač nič. Poloha bola skvelá pre ľudí, ktorí si chceli odpočinúť od hlučného mesta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie sa mi veľmi páčilo, ale treba sa pripraviť na iný typ zástrčiek.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Úprimne služby nič moc. Zamestnanci čakali za skoro všetko nejaké díško. Avšak služby na pláži boli skvelé až na 1 čašníka, ktorý bol naozaj nepríjemný. Čašníci, ktorí pracovali v reštaurácii boli úžasní. Keď človek videl ako kmitajú, naozaj povedal, že by si zaslúžili vysoké platy a díška... Občas jeden skúsil niekoho opinkať vo význame, za toto sa na obed pripláca, ale netreba sa dať oklamať. Naozaj môžem povedať, že čašníci, kuchári a podobný personál boli veľmi šikovní a milí. Chýbal mi bar a jedlo v okolitých reštauráciach v cene all inclusive. tak ako ľudia básnili o slečnách delegátkach, ja som bola neskutočne sklamaná. Nenehajte sa nahovoriť na ich fakultatívne zájazdy. Nestojí to za prvé za tie peniaze a za druhé, niekedy tam ani nenájdete veci, ktoré vám sľúbia.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Skvelý bazén, vodné atrakcie ma nejako neokúzlili pretože tobogány boli na mňa príliš prudké a lietala som tam normálne vo vzduchu. Na pláži bol voleybal, tam šantilo naozaj veľa ľudí. More bolo presne určené na skvelú zábavu, čisté, krásne a teplučké...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo fajn. Jedlo bolo skvelé, síce občas menej dochutené ale dosoliť si vie každý. Mohla by som povedať, že mi chýbal bar a jedlo v okolitých reštauráciach a tiež v našom hoteli v cene all inclusive, lebo chýbala voda a občas neičo pod zub, ked sme sa večer nechceli ísť zabávať vonku...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláááááž, nemám čo dodať. Nádhera! Jemný piesok, teplé more, síce v ňom občas plávali malé rybičky, ktoré mali chuť na vaše nôžky a veľké kamene.... Inač naozaj úžas.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Michala Šimúnová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela