02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hotel Acapulco ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Acapulco
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:31.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovani sme boli v hlavnej budove s bocnym vyhladom na more a hlavny bazen. Izba bola priestranna a cista, takisto aj kuplna. Strava v hlavnej jedalni dobra, pestra, opakujuca sa, ale pri tom mnozstve jedal, co bolo dennodenne na svedskych stoloch sa dalo vybrat si vzdy nieco ine. All inclusive v tomto hoteli sa da popisat slovami - lepsia plna penzia. Zadarmo miestne alkoholicke a nealkoholicke napoje, kava, caj. Nic naviac zadarmo, vsetko sa plati, este aj voda vo flasich. Alkohol nepijeme, cize pre nas vobec nic naviac oproti plnej penzii. Najvacsi uspech u nasich deti mali tobogany a aquapark - naozaj sa da vysantit cely den, len treba ratat s tym, ze na niektore atrakcie sa caka v radoch. Hned v prvy den nam zmizli osusky, v posledny den detske topanky pri toboganoch. Niektori hostia vobec nemaju problem pouzit cudzie lehatka alebo osusky. Vstup do arealu, k bazenom a toboganom maju aj ludia zvonku, po zaplateni vstupneho. Wifi iba na recepcii.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Severna strana ostrova, smerom k Turecku. Poloha OK, ziadne dalsie hotely v blizkom okoli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pri prichode o 15:30 do hotela, izba este nebola upratana, zabudli na pristelku, kedze sme boli styria. Ale poziadali sme upratovacku a ona ihned ochotne priniesla docasnu pristelku a pripravila. Na druhy den sme uz mali riadnu pristelku.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovanie - celkom ok, za cely pobyt sme nemali upratane 2 dni, kedy sa upratovacka dostala k nasej izbe poobede okolo piatej az siestej, kedy sme sa uz vratili po celom dni von do izby. Do Kyrenie chodi hotelovy autobus za poplatok 1€ za osobu/jedna cesta. Wifi iba na recepcii. Obchodik v arealy nic moc.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Aquapark s mnozstvom toboganov, ale funguju iba v urcitych hodinach. Miniclub pre deti, lunapark za poplatok (polovica atrakcii nebola funkcna), stolny tenis, animacie pri bazenoch, na plazi, sipky, detske ihrisko, hracie automaty. Vecerny program s animatormi.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava dobra, velky vyber vsetkeho, ovocie len zopar druhov (melony, jablka, pomarance, banany). All inclusive je zadarmo iba v jednom bare, uplne na konci plaze (dost daleko od hlavneho bazena alebo jedneho konca plaze 5-10 minut chodze), v blizkosti aquaparku. V ostatnych baroch sa plati za vsetko. Voda je tiez za poplatok vo vsetkych baroch. Zadarmo je len v capovacich fontankach pri bare na konci plaze. Takze vodu vo flasiach si treba brat z ranajok, obedov a vecerí. Lahke jedla pocas dna - ziadne, jedine zopar keksikov poobede v bare na konci plaze. Zmrzlina za poplatok. Minibar na izbe za poplatok vratane cistej vody. All inclusive zahrna iba stravu a cistu vodu v hlavnej restauracii a napoje v jedinom bare v celom hotelovom komplexe. Toto All inclusive urcite nie je, skor taka plna penzia.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesocnata plaz s pozvolnym vstupom, ciste more, potapanie. Lehatka a plazove osusky zdarma. Sprcha pri plazi iba na jednom mieste na celu plaz, toalety taktiez.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Martina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela