02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Výborná dovolenka ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:16.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Na dovolenku sme išli ako každý rok v zložení 9 ľudí od 5 do 55 rokov a všetkým sa páčilo :) Keďže si pred výberom dovolenky čítam všetky recenzie aj na iných portáloch, presne sme vedeli, do čoho pôjdeme a tak nás nerozčúlilo absolútne nič a dovolenku sme si vychutnali. Ubytovaní sme boli v hlavnej budove a pri zajednávaní dovolenky sme to dali ako našu podmienku a veru, bolo to dobre, lebo ostatné 2 budovy boli do kopca ďalej a niektorí Slováci, ktorí tam boli ubytovaní, neboli spokojní.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme mali peknú čistú izbu, každý deň upratanú, menené uteráky, ktoré boli mäkké a snehovo-biele a každý deň doplnali všetky prípravky do kupelne. Okrem šamponu, kondicionéru a sprchovému doplnali dokonca aj žiletky a paličky do uší...
Služby:
starstarstarstarstarstar
Všetok personál bol veľmi milý a ústretový. My sme si tam robili narodeninovú oslavu pre dcérku a s takou ochotou, prípravou a prevedením oslavy sme sa ešte nestretli a to oslavujeme každý rok na dovolenke.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Pre deti bol úžasný ten aquapark, len škoda, že nebol otvorený aspon o hodinu dlhšie... Inak sme nič nevyužili, len sme leňošili :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľká spokojnosť ohľadom stravy a to sme už celkom dosť rozmaznaní. Každý deň sme sa s chuťou najedli a bolo si z čoho vybrať.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláži a moru by som dala aj 100 bodov... Nenormálne krásne, čisté a teplé more, pozvoľný vstup (hlavnej v ľavej časi pláži pri all inclusive bare) ocenia hlavne deti. No my sme celú dovolenku neboli ani pri bazénoch. Stále sme boli len v mori, také bolo úžasné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Diana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela