02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

prvý a posledný krát ~ Recenzia Acapulco Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:prvý a posledný krát
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovo veľmi zlý dojem, viac krát by sme tam už nešli. ubytovanie ďaleko, mali sme hneď cestu pri balkóne, kde chodili stále nákladné autá či už dopĺňanie potravín, alebo údržba, all inclusive vyzerá inak, skoro všetko si platíte, zadarmo máte len vodu v každom bare, a v jednom all inclisive úplne na konci komplexu, kde si aj tak musíte miešané nápoje platiť,aj kávu, aj zmrzlinu, a dohromady všetko.... A všade je milión mačiek, nám aj na balkóne spávali, stále to tam škriekalo, bilo sa, v reštaurácii chodia pomedzi stoly, pred vchodom hotová mačacia škôlka, choré mačky, so svrabom a parazitmi, by v takom komplexe určite nemali čo hľadať (a to mám mačky veľmi rada, mám ich aj doma niekoľko, ale je niečo iné, veterinárne ošetrovaná a pouličná), čiže v tomto smere katastrofa a to čo sme videli v posledný deň odjazdu, kde sme mali o pol noci "skoré raňajky" , tak za to som vďačná, že som nevidela hneď na začiatku dovolenky.... v noci, keď to tam akože upratujú a chystajú na ráno, tak mačky tam behajú po pultoch, po kuchyni a po stoloch.... a upratovanie týchto pultov a stolov spočíva v tom, že servítkom pozhŕňajú omrvinky na zem a poukladajú tam znovu misy.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
poloha hotela je úplne mimo civilizácie (ale to sme vedeli). Celý komplex je ohraničený ostnatým drôtom, okolo vojenské základne. Každú hodinu chodí autobus priamo od hotela do mesta, cca 20 minút cesta. Prostredie areálu inak pekné, udržiavané, kopec zelene.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Okolo 5 hviezdičiek to ani nešlo, kúpeľňa plesnivá, koberce špinavé, zatuchnuté,nábytok otlčený, fľakatý.Veľmi zle riešený úložný priestor, pár vešiakov v skrini a 3 malé šuplíky, žiadne poličky v skrini. Keď si nepriplatíte ubytovanie v hlavnej budove, tak vás dajú najďalej od všetkého ako sa len dá, podotýkam od pláže idete stále len do kopca a všetko je ďaleko.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
služby: upratovanie - veľmi milá pani bola, keď bolo treba vymeniť uteráky, či doplniť toaletný papier, nebol problém, len mali toho zrejme veľmi veľa a nestíhali, dávali sme upratovať kompletne cca asi 2 x počas 10 dní, len keď sme boli na celodennom výlete, lebo naša izba im vyšla upratovať cca až po 15 h a to sme sa zrovna vracali na izbu.... WIFI za poplatok, na recepcii v hlavnej budove bola free ale veľmi zlý signál. Animačné programy zábavné, veľa animátorov, v miniklube sú aj 2 slovenky, ohodnotiť neviem, ani raz naše dieťa nebolo, večerné programy boli pekné.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
množstvo tobogánov, malých i veľkých. otvárajú ich na dve hodiny doobeda a potom poobede, veľké rady sa tam potom tvoria. Lunapark za poplatok. dva bazény, jeden otvorený od 10-18h a ten je len od 17 rokov, druhy je klasika plavecký, s detským do 19h, potom ho uzavrú a robia údržbu. Voda v bazénoch teplejšia ako v mori.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
strava pestrá, po troch dňoch už sa zdalo všetko rovnaké.... ovocie len žltý a červený melón, občas banán, a hrozno. zákuskov neúrekom....
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
pláž bola pekná,čistá, vôbec nebola preplnená, vždy sa našlo miesto , všade smetné koše pri každom slnečníku, sprchy na pláži, voda na môj vkus veľmi teplá, ale to je pochopiteľné, keď je 40° a veľmi pozvoľný vstup do mora....pre detičky super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela