02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Preplnený hotel ~ Recenzia hotela Salamis Bay Conti (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Preplnený hotel
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:29.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel nespĺňal celkovo 5*.Moje hodnotenie 3*. Hotel bol prepchatý klientmi.Hlavná budova je stavaná kolmo na pláž, takže vidieť z oboch strán budovy na more. Preto nie je potrebné priplatiť výhľad na more.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela bola dobrá na pobreží, ale pláž bola prepchatá lehátkami. Nedalo sa pomedzi ne chodiť. Pôsobila malá a bola malá vzhľadom na počet ubytovaných rekreantov.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo v 3 rôznych častiach.My sme bývali priamo v budove, kde sa nachádzala recepcia. Budova mala 9 poschodí. Bola stará, špinavá / chodby aj izby/. Kúpeľňa malá a zastaralá s malou vaňou. Balkónové dvere sme mali pokazené, ale technik ich rýchlo opravil. Izba bola tiež malá s prechodovými dverami do susednej izby. Bývala tam úplne cudzia rodina. Bolo všetko počuť z vedľajšej izby. Nepríjemné.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo bolo dobré, výber jedla podľa toho kedy ste prišli do jedálne.Vždy bolo v jedálni veľa ľudí. Čašníci niekedy nestíhali obsluhovať, alebo obsluhovali radšej turecky hovoriacich klientov. Podlaha v jedálni tiež nebola najčistejšia. Vodu a drinky sme dostali v baroch.To bolo dobré.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Deti sa mohli zahrať stolný tenis napr. počas večerného programu. V určitých časových intervaloch fungovali 4 tobogány. Tam sa deti vybláznili. Fungoval detský kútik, ktorý sme nevyužili.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
More bolo teplé, voda bola čistá, pláž bola tiež čistá a piesková . Prístup do vody bol pozvoľný, vhodný pre deti a neplavcov. Lehátka boli staré. Pláž bola preplnená lehátkami, ale napriek tomu boli obsadené. Uteráky vymieňali pri pláži. Boli tiež staré.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ingrid
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela