02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

bolo nám super ~ Recenzia hotela Ugljan (2*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:bolo nám super
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
pri hoteli 2* sme toho veľa neočakávali, ale boli sme príjemne prekvapení. Izba útulná, krásny výhľad na more, chutná kuchyňa, pár krokov od mora, kúpanie priamo pred hotelom. Moje hodnotenie neznamená, že hotel je na úrovni viac hviezdičiek a že služby sa budú páčiť rovnako každému....
Poloha:
starstarstarstarstarstar
priamo pri mori. absolútne super v porovnaní s ubytovaním v kopci, kde treba stovky metrov kráčať do kopca alebo po schodoch. cestovanie trajektom bol tiež zážitok. keď sme docestovali, vnímali sme všetky krásne vône ostrova.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
čistá útulná izba, jednoducho zariadená, bez televízora, bez klimatizácie. Spoločná chladnička na chodbe pre celé poschodie (určená na nápoje). Trošku chýbal výťah (bývali sme na 3. poschodí). Určite sa oplatí priplatiť si za balkón s výhľadom na more, izby bez balkóna sú otočené do dvora na parkovisko.
Služby:
starstarstarstarstarstar
bar, zmenáreň na recepcii, milý personál, poinformujú, vyjdú v ústrety, poradia, zistia, milá animátorka organizuje súťaže povenuje sa ďeťom, ranné cvičenie pri mori sme nevyskúšali :) S parkovaním za hotelom nebol problém a vysoké stromy vrhali tieň na autá takmer celý deň. wifi zadarmo ale trošku slabé.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
na dnešnú dobu je to poskromnejšie, nám absolútne postačovalo. HOTEL: Ping pong, vodný bicykel, kajak. Mimo hotela - kontak na tenisové kurty, požičovňa bicyklov. Neďaleko diskotéka, ktorá môže byť v noci nepríjemne hlučná. My sme mali len jednu hlučnú noc, a ja som ju prespal tvrdým spánkom po dlhej ceste :) Kolotoč, trampolína, nafukovací hrad - deti sa vyšantili. Jeden jediný stánok zo suvenírmi a plážovými potrebami, ale bolo v ňom všetko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Polpenzia - raňajky a večere bufetové, chutné, na raňajky boli cca 3 druhy salámy (typu bravčová chudá) + šunková saláma, plátkový syr, maslo, tavený syr, džem, paštéta, 3 druhy cereálií, jogurty, krupica, vajce na tvrdo, klobása / páročky, zelenina, niektoré veci z toho sa prestriedali, iné boli každý deň rovnaké. Večere: polievka, 3 hlavné jedlá, najčastejšie jedno rybacie/plody mora najčastejšie na spôsob rizota, druhé cestoviny, tretie mäso, rôzne prílohy (ochutená ryža, zemiaky, rôzna dusená zelenina), ďalej šalátový bufet, 2dcl vína a neobmedzene čapovaná voda so sirupom. Keď je plný hotel, môže sa niektoré jedlo skôr minúť a stoly môžu byť obsadené. My sme nemali plný hotel. Skúsili sme vedľajšiu reštauráciu, kde sme zavítali na taký ľahký obed - za 4 "nič-moc" polievky a jedny nedopečené hranolky sme zaplatili cca 20,00 €. Potom sme skúsili hotelovú reštauráciu, na ktorú sa nemôžem sťažovať - chutné obedové menu za 55 Kuna, keďže deti sú malé, porcie slušné a v tom teple stačí malý obedík, najedli sme sa štyria z dvoch menu.Aj pizza bola chutná za 35 Kuna.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
ťažko ohodnotiť. More je blízko, s ležadlami zadarmo, sprcha, prezliekáreň, ale do vody (hĺbka na kraji cca 0,8 m) treba ísť po nerezovom bazénovom rebríku, prípadne cez kamennú pláž, prípadne cca 200 m po promenáde (ulici) na pieskovú pláž, ktorá je v zátoke s plytkou vodou a pieskovým dnom, čo je super na hranie pre deti. Kto očakáva okruhliačikovú pláž ako na Makarskej alebo piesok ako v Taliansku, môže byť sklamaný. My sme si užili more aj s pozitívami/negatívami. Aj šnorchľovanie bolo príjemné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Ondrej
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela