02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

dovolenka za1 ~ Recenzia hotela Corinthia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka za1
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:máj 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:30.05.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelový komplex je veľký, s wellness službami samozrejme za platbu okrem bazénov vo vnútri a vonku. Personál milý, úslužný, denne upratané izby, vymenené uteráky, raňajky a večere bez obmedzenia. Izba v ktorej sme boli ubytovaní mala 4 postele, ktoré sme v podstate ani nepotrebovali, keďže najmladšia mala 1 rok. Toalety na izbe trochu staršieho dáta, ale hygienicky čisté. TV programy chorvátske, nemecké, talianské ale nás potešil aj Óčko a TA3. Na celej izbe len 1 zástrčka na elektriku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
1 minúta od pláže
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V exteriéri okrem bazénov som tam zahliadla aj trampolíny (ešte ale neboli sprístupnené), ihriská pre malé aj staršie deti, kurt, basketbalove ihrisko a iné ihriská. Požičiavali bicykle, myslím že za 20€ na deň, fitness zdarma. ostatné neviem, keďže sme boli s deťmmi, tak sme ani nezisťovali.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na večere neboli nápoje, takže buď sme si kúpili u čašníka pivko (samozrejme s miernou hotelovou prirážkou (myslím že 22Kn) alebo sme sa napili až na izbe. Na raňajky mi chýbala zeleniny, inak výber veľký. Na večere veľký výber, aj keď domáca polievka je domáca :) koláčiky boli veeeľmi chutné, vždy bolo čo si vybrať
Pláž:
starstarstarstarstarstar
miestami piesočnatá, miestami štrkovitá a miestami okruhliaková. nám viac vyhovovala okruhliaková, na piesok nemám nervy ale každý podľa gusta. slnečníky a lehátka za poplatok, to sme samozrejme nepotrebovali, mali sme svoje. vodné bicykle. voda nádherne priezračná, azúrová, bez skál a ježkov. promenáda pri pláži plná obchodíkov, zmrzlinární a reštaurácií. Vždy sa bolo kam prejsť. po blízku aj Fast food Pizza Cut, za veľmi prijateľné ceny (10-12Kn) veľký kus pizze. tam sme chodili takmer denne, kvoli deťom :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Petra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela