02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Hvar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkový dojem veľmi dobrý :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel Hvar sa nachádza kúsok od centra Jelsy, po promenáde ste tam do 5 minút. V okolí hotela sú stánky so zeleninou, ovocím, menšia pekáreň, stánky s palacinkami a tiež zmrzlina. V Jelse je mnoho kaviarní, reštaurácii, nechýbajú 3 banky, zmenárne, je tam Konzum a iné supermarkety, kúsok za mestom je aj benzínka. Rušné mestečko hlavne večer. Z prístavu sa dá podniknúť nejaký výlet loďkou na okolité ostrovy alebo na Makarskú riviéru.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba bola priestranná, čistá, upratali nám každý deň, taktiež menili uteráky a zo 3 razy nám vymenili posteľnú bielizeň. Mali sme letné prešívané prikrývky namiesto deky ako to býva v iných hoteloch. Kúpeľňa bola nová, moderne zariadená, s fénom na vlasy. Na izbe nechýbal stropný ventilátor, TV (asi 9 programov, nejaké hudobné stanice, no využívali sme ho iba na predpoveď počasia) Balkón mal klasické posedenie.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby hotela boli na veľmi dobrej úrovni. Zdarma posilňovňa. V čase nášho pobytu boli žiaľ niektoré fakultatívne výlety zrušené kvôli nízkemu záujmu, ale vystačili sme si s kúpaním, bicyklami, minigolfom, tenisom a podobne. Personál bol ochotný a ústretový, či už na recepcii alebo v jedálni. Ocenili sme priestor vyhradený na odkladanie nafukovačiek, detských kolies, nafukovacích člnov a podobne pod schodmi pri terase, nemuseli sme vynášať nafukovačky do izby. Zvykli sme si dať na terase hotela cez deň kávu a večer pivo, ceny boli dobré a o ničo nižšie ako mimo hotela. Bazén bol so slanou vodou a lehátka pri ňom zdarma a v hojnom počte, avšak kúpali sme sa radšej v mori.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Minigolf, tenis, požičovňa horských bicyklov (cca 80 kn/osoba/deň), večer živá hudba na terase hotela a pár krát organizovali diskotéku pre deti (s animátormi).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi chutná, pestrá strava, bolo z čoho vyberať, zemiaky na viac spôsobov, ryža, šaláty, ovocie a zmrzlina. Nápoje v cene neboli ale ochotne priniesli na požiadanie a za rozumnú cenu. Páčilo sa nám že v ponuke nechýbala denne nejaká ryba, pár krát boli aj morské živočíchy ako chobotnice či mušle. Stravu dopĺňali ešte skôr ako sa jedlo minulo úplne. Zmrzlinu nosili tiež často a zakaždým inú príchuť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
V okolí hotela sú pláže skalnaté, betónové, ale dá sa. Ako najlepšia sa mi zdala Mina, menšia piesková pláž asi 100 metrov od hotela. Priamo z parkoviska pred hotelom k nej vedú schody ale dá sa ísť aj naokolo, záleží cez ktorý východ hotela vyjdete von. Pláž je v dlhej a širokej zátoke, voda je tam veľmi dlho plytká a teplá, teplejšia ako inde. Dá sa tam aj zaplávať, v okolí bójok je už hlbká voda. More čistučké ako sklo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela