02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krasna dovolenka!!! ~ Recenzia hotela Delfin (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krasna dovolenka!!!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenka bola uzasna.Boli sme velmi spokojni, bazen nadherny vida skvela-prijemna-slana, hotel pekny,detsky svet super(ale voda bola na moj vkus studena+ chlorovana)more uuuzasne a v polovici augusta skutocne teplucke.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Super poloha, plaz blizko,ked sa vyberiete na prechadzku popri plazi smerom hore ,teda do prava,najdete nadherne zatoky,v ktorych sa da super okupat,potapat,hladat musle a je tam tichucko.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba s balkonom super,pre dvoch skvela, pre troch teda s pristelkou,jedine ked ju budete denne skladat a rozkladat,inak je izba nesmierne mala.Ked idete vacsia rodina treba si vziat vacsiu izbu.My sme boli 2 +11.5 rocne dieta a 1.5 rocne dieta...takze aj s kocikom.Hotel by si mohol dat zalezat,ze rodiny s malymi detmi v kocikoch ,teda tak do 3 rokov, ubytovat na podlazi,kde je vytah....my sme sa neskutocne nanosili kocik po schodoch.Hore aj dole aby sme vysli z hotela.To jedine bolo pre nas dost otravne + velmi nam chybala chladnicka na izbe.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Sluzby skvele.Detsky svet, bazen,kazdy vecer posedenie pri hudbe, detska disko pol hodinova akurat na dobru noczen uuuzasnyetko vybudovane tip top.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Vsetko bolo pri plazi...skutre,topogany,tahanie clnom bud na ufe,alebo malych kolesach...alebo padak.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava skvela, pre obycajneho cloveka vynikajuca.Na vyber mnozstvo neskutocne, stale mali dost a stale dokladali,takze sa nemohlo stat,ze by ste ostali hladni.Casovo od 7-10 ranajky a od 18:30 do 20:00 vecera. super.mali sme polpenziu ,bolo to super.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz super,treba mat topanky do mora,ale to kupite hocikde za par kun.V obchodoch pri plazi draha voda aj potraviny.Treba najst normalny obchodik.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Dominika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela