02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Dovolenka skoro podľa predstáv ~ Recenzia hotela Brzet (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka skoro podľa predstáv
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kúsok od pláže, medzi nami a plážou bola malá vedľajšia cesta, ňič dramatické, z pláže sme počuli džavot ďeťí, takže super. Pláž s prudkým klesaňím, 7m od brehu už hĺbka 1,5m. Akurát do mesta to bolo 15-20 minút pešo, a tam bola aj lepšia pláž - postupná, 200m od brehu stále s hĺbkou 1,3m. Parádny výhľad na mesto za L-oblúkom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovačky choďili príliš skoro, medzo 9:00-10:00, aspoň však každý ďeň a vždy vymeňili bielizeň, uťeráky. Všetky izby orientované na more, my sme boli na prízemí, takže sme viďeli cez stromy trochu meňej z mora, zato sme mali na balkóňe aj ťieň.
Služby:
starstarstarstarstarstar
My ňič ňevyužívame, takže nám ňič ňechýbalo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
My ňič ňevyužívame, takže nám ňič ňechýbalo. Bol tam prenájom bicyklov, 13 eur/ďeň - tak to si môžu ňechať, keď za 30-40 eur/ďeň má človek auto, aňi to asi ňikoho ňezaujalo, lebo za celý čas aňi na chvílu aňi 1 zo 4 bicyklov si ňikto ňepožičal :-D
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky stále dokola ten istý dosť slabý výber, ale aspoň chutné to bolo. Chýbala na raňajky zeleňina, tú dávali len k večeri, ráno len nastrúhaná uhorka. Večere z 3 jedál na výber ďeň vopred, ja som si vždy vybral a pochuťil, priaťeľke sa to viďelo slabé. Pravdou je, že polievka k večeri bol len ňejaký lacný bujón. Vždy bol k večeri aj dezert, ňiekedy zmrzlina, inokedya ovocie, koláč, zákusok. Šalátu k večeri sme si mohlinaložiť koľko chceli, takže fajn. Piťia vždy dostatok, večer vždy aj víno červené i žlté (ňeviem prečo celý svet víno jasňe žltej farby volá že biele, ja to tak odmietam), akurát ten výber piťia dosť jednotvárny: večer 2 vína + 3 džúsy + sóda, ráno namiesto vína čaj + mlieko + melta. Raňajky 7:30-9:30 sa nám zdajú krátko, mali aspoň do 10:00. Večera 19:00-21:00 nám prišla akurát.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž čistučká, ale s tradičňe chorvátskym prudkým klesaňím, 7m od brehu už hĺbka 1,5m. Kameňe, ďalej menšie kameňe, ďalšia pláž kamienky, štrkopiesok - človek si mohol vybrať, kďe sa m najviac páči. V mesťe za L-oblúkom bola piesková pláž, superpostupná, 200m od brehu hĺbka 1,3m - paráda :-)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Juraj Kalus Delviar
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela