02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Lukas (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2017
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:13.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi pekný hotel, skvelí personál, chutné jedlá, slovom výborný výber!
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha je jediným menším nedostatkom, hotel je v kopci, asi 5-10 minút chôdze od najbližšej pláže. V sezóne to však môže byť aj výhoda v tom, že sem nedolieha hluk z centra, hotel sa nachádza v tichom prostredí. Bonusom je krásny výhľad z jedálenskej terasy hotela ponad bazén a záhradu na more a oproti ležiaci poloostrov Pelješac.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Dostatočne veľké pekné izby, čistota na jedničku, pekná kúpelňa so sprchovacím kútom (žiadne závesy na sprchách!), pekný balkón. Izby s vlastnou klimatizáciou. Upratovali každý deň, uteráky menili každý druhý deň, postelné prádlo menili po týždni pobytu.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Je to menší hotel, preto tam nemožno rátať s animáciami a večerným programom. Na druhej strane má pekný bazén, vlastné detské ihrisko, príjemné posedenie na terase pri bazéne.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bazén, trampolína pre deti.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Raňajky formou bufetu, pri večeri 2 druhy polievok a šaláty formou bufetu, hlavné jedlo výber z 3 na ďalší deň (2 x mäsové jedlo, 1 x stále ryba alebo morské plody), dezert servírovaný, jednotný. K večeri bola voda s citrónom grátis, ostatné nápoja za poplatok. Výber jedál vzhľadom na menší hotel menej rozmanitý, ale strava veľmi chutná a kvalitná (napr. k raňajkám ozajstný pršut a domáca mäsová slanina, žiadne nechutné lacné mäkké salámy. K raňajkám bolo stále ovocie, k večeri zeleninový bufet.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Dalmatínska klasika, kamienkové pláže, miestami s borovicami, ktoré robia tieň. Pláž sa tiahne pozdĺž celého letoviska, každý si nájde jemu vyhovujúce miesto. Jediný nedostatok: na pláži chýbajú toalety. Sprchy sú.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Erika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela