02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vila Mario 3+ ~ Recenzia Mario (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vila Mario 3+
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nakoľko nám bolo povedané, že penzión je po rekonštrukcií, očakávala som celkovú rekonštrukciu - teda aj kompletnú rekonštrukciu izieb (podlahy, nábytok, kúpelka, WC). Prvý dojem ma trošku sklamal, ale potom som si už zvykla...
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Kúsok od pláže, mierne do kopčeka.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Penzión je po čiastočnej rekonštrukcií, hlavne vonkajšej časti. My sme mali izbu na prízemí ( číslo 1) a tá mala pôvodné parkety, vodný kameň okolo vodovodných batérií a taktiež bol vodný kameň vo WC. Manželská posteľ mala vyležané matrace, ktoré boli na niektorých miestach roztrhnuté.... Ale nakoľko sme mali krásne počasie, na izbe sme moc času netrávili... Čo som ocenila bola chladnička na izbe, malý kuchynský kút a malý ale pekný balkón.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Drveník je väčšia dedina - pár reštaurácií, dva obchody, pekáreň, zmrzlina, zmenáreň, stánky so suvenírami...nám to stačilo.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No, neviem aké by som spomenula... Loďky, čo ponúkajú výlety na Hvar, Pelješac a Korčulu. Raz počas nášho pobytu hrala živá hudba a ponúkali na pláži pečené ryby.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Mala som trošku obavy, lebo obyčajne chodíme na dovolenku tak, že na raňajky sú švédske stoly. Ale stačilo nám. Na raňajky ponúknu bielu kávu alebo čaj a každému donesú tanierik na ktorom si každý nájde to svoje - nutela, med, maslo, saláma, syr, alebo párky, alebo varené vajíčko... A večere sa vyberajú z dvoch menu. Podávajú veľké a chutné porcie.... Nie je čo vytknúť.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pekná, ale veľmi plná pláž. Ráno, keď si človek privstane a "chytí" si dobré miesto tak sa dá... ale inak musíte chodiť a nájsť si medzierku medzi dekami, lehátkami. Na pláži sú kabínky na prezliekanie a sprchy. Žiaľ na WC akosi pozabudli.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Maja
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela