02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Uplne v pohode dovolenka ~ Recenzia Riagor (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Uplne v pohode dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo hotel hodnotim pozitivne, urcite lepsie ako ocakavania. Jedine minus bola vzdialenost od plaze a dost stereotipne ranajky, ktore sli casom na nervy...ale hladni sme nikdy neboli:)
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Uvadza sa, ze hotel je vzdialeny cca 400 m od plaze, co je realne asi tak vzdusnou ciarou..:)v skutocnosti to bolo asi 10 a viac minut chodze, co bolo tak cez pravy obed dost zle..ale vydrzali sme. Od promenady a centra tiez asi 10 minut..
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Jednoducho a ucelne zariadene izby s velkym balkonom,klimatizaciou v cene, s telkou a pohodlnou pristelkou. vzdy bolo vsetko ciste, kazdy den nam chyzna ( najmilsia zamestnankyna )upratala, ciste uteraky a pod. Na zaciatku sme jej dali nejake € a prikladne sa starala,cely hotel novy, cisty, bez vyhrad.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pozitivne hodnotim iba upratovacky a recepcne. casnici posobili tak, ze ich to otravuje, ale co mali, urobili. boli uz asi unaveni zo sezony...bez usmevu a ochoty.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zabava a sport jedine mimo hotela, ten ponukal iba stravovanie, internet na PC pri recepcii do pol hodky zdarma. Bazen bol fajn, lehatka, hudba..k veceru tam vsak nesvietilo slniecko..ale fajn.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jednotvarne ranajky, jeden den vobec nebolo maslo...dookola prazenica, parky, jeden druh sunky, lekvar a med, trochu zeleniny a ovocia, suche kolace a jogurt. zla kava...ale dalo sa zvyknut no:)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pieskova plaz, sice dost velke vlny par dni, ale aspon sme sa vyblaznili. obcas par rias, ale neboli vsade...dalo sa tam donekonecna prechadzat, niekolko kilometrove plaze. voda v pohode, tepla, bez jezkov a inych netvorov..:)lehatka za poplatok, aj slnecniky (4 €/os.+4€ slnecnik-vsetko na 1 den),aôe hned za nimi sa lezalo na deckach a tak..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Stanka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela