02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

jul 2013 ~ Recenzia hotela Mena Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:jul 2013
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:28.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vdakabohu za LM!!!:-)))...a hlavne,aby som nezabudla - nasa delegatka DORKA bude mna,ale som si ista, ze aj ostatnych, s kym som prisla ohladom nej do rozhovoru, matat este dlho!!!v podstate, splna porekadlo, ze iniciativny blbec,horsi ako triedny nepriatel!!!to cudo normalne malo asi za ulohu robit svojim zverencom problemy a cely cas sa sustredila na to,ako nas tam vytacat!!!...v posledny den, ked sme mali transfer na letisko o siedmej vecer a v podstate nam este platilo AI, osobne chodila za casnikmi a upozornovala na nas ubohych desiatich, ze nam nemaju nacapovat,lebo sme uz v podstate opustili hotel!!!esteze sa jej tam ti dobri ludia vysmiali do oci, lebo inak by asi mala trochu vacsie problemy a staznosti na nu by zavalili cestovku!.Hned na zaciatku ma informovala, ze si nesmiem ani vodu do flase nacapovat...chcela som si zobrat so sebou na plaz tekutinu,za ktoru som v AI zaplatila a ona, ze kupit si mame! Mozno ano,mozno by sa nemalo z hotela nic vynasat,ale ved zdravy rozum nepusti, nemienili sme predsa s vodou kseftovat a casnici boli vzdy ochotni nam vyjst v ustrety,tak sa nam ju podarilo ignorovat:-)tu nasu hviezdnu delegatku, ktora bola urcite v skole najvacsia zalobaba,lebo bola rovnako vseobecne neoblubena:-)Inak hotel bol na slusnej urovni, uz som v BG zazila ine hrozy:-)Personal trochu odmerany v ramci hesla,ked ukazes, ze nieco vies, budes to musiet robit stale, tak radsej klud s kazdym!- to platilo pre obsluhu v jedalni, v bare velmi prijemni a profesionalni chlapici na cele s manazerom. Recepcia OK,priestory pekne, vytahy fungovali, tepla voda bez problemov, bazen cisty, vzdy dostatok lehatok. Na styri hviezdy v BG fakt dostacujuce.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je mozno 150 m od plaze,ako uvadza CK,ak sa berie do uvahy vzdialenost od prvych pieskovych zrniecok, pretoze dostat sa na usek plaze, kde uz zacinaju lehatka trva urcite okolo pol hodiny,ak clovek nie je prave Pribilinec! Takze AI je pre tych, ktori nechcu vylihovat pri bazene,alebo nemaju chut pri kazdom vysmadnuti bezat sa napit do hoteloveho baru, akurat tak na pr...!
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby naozaj pekne,priestranne, matrace trochu nepohodlne, kupelna smrdkala plesnou,ale zelene obkladacky domyselne zabranili vizualnemu odhaleniu plesni a priznam sa, radsej som nesnorila, lebo by som mozno nasla nieco, co by sa mi nepacilo!:-) Mali sme izbu na severnu stranu, velka vyhoda,pri tridsiatkach sme sa ani raz nemuseli mucit klimatizaciou!
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovanie sme nevyuzili, nechcelo sa nam koli povysavaniu koberca dve hodiny upratovat veci do skrin..sak, dovolenkaaaaaaaa!!!:-)))..ked sme potrebovali vymenit uteraky,ochotne nam ich zakazdym poskytli chyzne. obsluha v pohode, akurat kavovary boli funkcne iba do 18.30, co povazujem za dost blbe, ked uz mam na poukaze AI!
Šport a zábava:
V hotely 0, slovom NULA bodov!!!!jeden prapodivny cloviecik,obleceny do uboru, ze animator tam o desiatej naklusal s reprobednou, spustil ohlusujuci rachot priamo medzi driemajucimi ubohymi regenerujucimi sa dovolenkarmi..potom v sprievode este jednej animatorky odhopsali akusi pochybnu choreografiu,zrejme aspirujucu na titul "takto sa nam nechce ani prstom pohnut"..najpozitivnejsie z celeho posobenia tohto animacneho teamu bolo,ked sa im podarilo zaktivizovat z predoslej noci este pripitych troch mladych muzov!...ich zapojenie sa do animacneho programu povazujem za najvacsi uspech hotela na tomto poli!!!...raz sme si pozicali sach,mali sme hodinu na vratenie, som si ledva stihla rozmysliet, ci stoji na farbe kralovna, alebo kral!...za hotelom bola taka, akoze posilnovna, vonku, skor sluzila ako detske ihrisko...hotelovy maser posobil tak zvlastne nedoveryhodnym dojmom, ze ma presla chut investovat do zuslachtenia mojho tela. Vecer otrasna, ale fakt otrasna mini disco,ked pocujem houkydouky dostavam zaludocne zachvaty. Pozitivom ziva hudba, ale vsetci hostia sedeli jak pripeceni a netancoval absolutne nikto.Ja som si sama nedovolila,lebo moja dcera by ma zabila!
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
no, taktok!!!..hladna som nebola, ale vela razy som jedla ryzu s hranolkami,alebo cestoviny s olivami...ranajky skvele!!!!...zakusky vyborneee!!!!...obedy a vecere katastrofa!!!!fakt, desne...istili to vynikajuce rajciny, melony a naozaj velky vyber ovocia!!!aj syry boli dobre..a pozor,aj sunka bola..dusena:-)))...pitie klasika, sladke grcaniny, kava z automatu, celkom dobra,ale bez kofeinu.alkohol neriedeny, vino dobre, dalo sa!:-)))
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
krasna, velka, cista, more cistucke, vyyyborneeee- to su plusy...draha (12 eur denne 2 lehatka a slnecnik), daleko od hotela - minusy
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:jolana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela