02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Super hotel :) ~ Recenzia hotela Ivana Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super hotel :)
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Super hotel až na to, že uteráky neboli celkom čisté a podlahu umývali len niekedy.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Cca 300 mestrov od mora, ktoré sme najprv nevedeli nájsť, lebo bolo za cestou a za hotelmi:D ale ste tam za 7 min. Kľud,skoro žiaden hluk, až na angličana čo v noci odchádzal domov. Cez steny je počuť televízor aj hlasnejšie rozprávanie, to bolo mínusom. Okolo hotela sú stromy a z druhej strany cesta, ale nie frekventovaná.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hneď po príchode na hotel nás bez probémov ubytovali. Nám nešla klíma, tak sme to nahlásili a na druhý deň doobedu to prišli vyriešiť. Upratovačky menili uteráky každý deň a posteľné oblečenie každý 3.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pri raňajkách vymieňali nádoby s jedlom, ktoré došlo hneď, no čo sa nám nepáčilo bolo, že brali taniere kým sme ešte sedeli spopod rúk. Brat si odskočil ešte nabrať a nechal si ďalší tanier so zeleninou na stole s rozložených príborom. Keby sme čašníkovi nepovedali, že to tam má nechať, tak to zoberie. Brigádnik, ktorý nevie základy stolovania. Milý barman a skvelé drinky :)
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Majú fitko, v ktorom som nebola, bazén je super, trosku studensi ale dobry na osvieženie pri horúčave :)je tam biliard 2x, airhockey.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hodnotím 3 :/ mali sme len raňajky, boli sme na 10 dní a jediné čo vymenili, bolo 3x ovocie (slivky,melóny)..na výber je paradajka, uhorky šalátové, nejaké nie moc chutné šaláty(fazuľový a pod., šopský nerobili, čo bola veľká škoda, keďže je božský :3), 2 džemy, med, maslo, párky, chlieb vo vajíčku, salámy, syry (obyčajný žltý a biely balkánsky, ktorý je skvelý),puding v pohari, keksy, suchý koláč=piškótové cesto, praženica, vajce na tvrdo,niečo na štýl nesquiku s mliekom, musli..na pitie káva, čaj, kakao, ľadová drť. Stravovanie v reštikách bolo v cenovej ponuke ako na Slovensku. Svelá reštika je Bora Bora..keď idete promenádou na ľavú stranu až úplne na koniec, uvidíte kotvu, prejdete cez most a zabočíte do ľava..cez úzku uličku.. a odporúčam Kitanos špagety :3 (ja som mala bez vajíčka :P )
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Jemnučký piesok a aj vlny sme mali super :) Čistá,ak nie sú búrky. My sme mali 4 dni chaluhy a jeden deň to bola bažurina,potom aj medúzy, fuj. Len si neľahajte pred Platinum Casino -_- za Bikini beach barom vam tam pustaju dobru hudbu, ale ked si lahnete niekde rovno pred to kasíno, budete pocuvat : Why stand outside when there are so many ways to have fun inside.a blaa blaa..Občerstvenia kopec, veľké palacinky za 3,50 leva, majú tam aj Subway a MC.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Aďuš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela