02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Perla Sun Park (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:16.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme nad mieru spokojný o malé deti postarané. O nás postarané. Dokonca na cestu domov sme dostali malé balíčky. Personál veľmi milý, usmievavý.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúca poloha hotela. Veľmi milý pán vás s plťkou preplavý cez rieku a hneď ste na pláži. Do centra to je asi 5min pešou chôdzou.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba útulná ale mne sa zdala malá. (Mali sme tam postielku) A tým pádom zbytočne tam bola pristelka. Televízor sat. asi 4české programy 1slovenky.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bazén čistí, udržiavaní. Internet len na recepcii a prízemí hotela( lobby bar, chodba, reštaurácia). Uteráky menili každý deň. Izbu nám ani raz za pobyt neupratali, ani periny neprezliekli. Pri malom dieťati už na 3 deň vyzerala hrozne. Možno to bolo tým že vždy ked prisla upratovačka tak malý spal, vymenila uteráky a už sa nevracala upratať.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Formou švédskych stolov. Určite sa dalo z čoho vybrať. Varili chutne "európsky". Na výber okrem iného boli aj rôzne druhy šalátov, rýb, mäsa a bulharské špeciality. Každý deň sa jedlá obmieňali. Nikdy sa nestalo že obed, a večera bolo to iste alebo na že druhý deň bolo čo predošlí. V reštaurácii boli aj stoličky pre najmenšie detičky.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž čistá udržiavaná. Lehátko 6leva, slnečník 6leva. More čisté priezračné s krásnou farbou :) Asi jeden deň boli v mori riasi.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Julinka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela