02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Dara (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dá sa to vydržať, až na kúpeľňu a WC!!! Bulhari sa snažia, aj keď všade cítiť ich nízko postavené kritéria poriadku a čistoty. Inak sú ochotní a úslužní a na požiadanie odstránia nedostatky, lenže si niekedy človek pomyslí, či som tu došiel na dovolenku, alebo naúčať personál. Ale ak sa spojí príjemné s užitočným, tak hádam to aj pôjde.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Celkom fajn - relatívne blízko na severnú a aj južnú pláž. A celkom blízko do centra. Hotel susedí so zábavným parkom, ktorého ruch môže pôsobiť dosť rušivo. Rušivo môžu pôsobiť aj všetky akcie, ktoré sú usporadúvané v blízkosti hotela v susediacich zariadeniach. Rušný život je tam cca do 23-24hod. My sme mali dvojročné dieťa, ale neboli sme nejako extrémne rušení. V noci aj tak bolo horúco, tak sme si zavreli izbietku nastavili klímu a bolo.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba celkovo fajn. Mali sme peknu priestrannu izby so vstupom na dva balkóny(severný a južný), a tým pádom sme mali výhľad takmer na celé primorsko, nakoľko sme bývali na 6 poschodí. Malou nevýhodou bolo to, že výťah jazdil len po piate a my sme mali kočiarik s dieťaťom, tak sme ich museli ručne vláčiť jedno poschodie niekoľko x denne. Izba slušne zariadená(funkčná klíma, TV, chladnička). Kameňom úrazu bola ale kúpeľňa+WC. Tam sme mali neustále vodu na dlážke, nakoľko bola vaňa zle osadená, tak pretekala voda z nej a aj z nádržky WC, keďže nová voda bola studená a tam bol hic. Keďže sa na dlážke neustále zdžiavala voda, bola tam aj "kamarátka" plieseň fuj brrrrrr. Plieseň bola aj na umývadle, nakoľko to bolo zle vyšpárované od steny!!!! A tá plieseň kazila celkový dojem najviac. Samotnej izbe bez kúpeľne by som dal aj 6 bodov, ale tá plieseň to kazí na iba 1 bod!!!!
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby sú služby - dnes už na tom fičí celý svet. Dávam minimum bodov, lebo svojvoľne sa tam v prospech poriadku dialo len veľmi málo vecí. Na všetky nedostatky trebalo komornú upozorniť a tým pádom nás to obmedzovalo, lebo ak sme chceli mať poriadok podľa predstáv, tak sme ju museli vyčíhať a ukázať čo a ako treba poriadiť(aj keď servis bol plne v cene!!!). Neviem, ako by to vyzeralo, keby sme to nechali len na ňu. A to pritom nie sme nejakí bordelári. Jedine kôš sypala zodpovedne denne a raz bola aj zotretá celkovo dlážka. Na naše požiadanie utrela par x aj tu vodu v kúpeľni, čo bolo aj tak dosť málo, lebo par minút po zotretí dotiekla opäť. Aj sme si sami par x zametali, lebo......ten piesok z pláže nevytrasiete úplne dočista nijako. Podľa mňa bolo aj zlé načasované vymieňanie bielizne, lebo prvá výmena bola po troch dňoch pobytu a potom už dokonca nič - celkovo to bol nepomer.
Šport a zábava:
Neriešim, nakoľko som to vôbec nevyužíval.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie vcelku fajn až na to, že ponuka švédskych stolov sa mi skoro prejedla, nakoľko nebol veľmi pestrý výber a trvalo to 11 dní. Majiteľ by mohol obmieňať pokrmy na stole a nie fungovať cely pobyt na tom istom. No ponuka aj kvalita jedla v hotelovej rešte bola dobrá chuťovo, cenovo a aj objemovo + sme mali zľavu 10%.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláže vcelku ok. Severná viac veterná a rozbúrená s častejším obmedzením kúpania v chránenej zóne. Južná pláž vcelku kľudná chvíľami až preľudnená, ale aj celkom slušne udržiavaná, čo sa čistoty týka a to isté platí aj pre severnú pláž(aj keď si myslím, že poriadok nie je len vizitkou služieb, ale aj ľudí, ktorí ju využívajú a svojim správaním prispievajú ku lepším pocitom z dovolenky všetkým!!!)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:ivan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela